Verdachte van overval Holtenbroek aangehouden

Zwolle –  Naar aanleiding van een overval in een woning aan de Corellistraat maandagavond 30 juli, heeft de politie dinsdagavond 31 juli een 28-jarige vrouw uit Zwolle in haar woning aangehouden. Op basis van onderzoek naar o.a. haar signalement en via getuigenverklaringen, kon de identiteit van de verdachte achterhaald worden. De vrouw zit vast voor nader onderzoek. 

politie.jpg

Wat vooraf ging:  Aan de Corellistraat is maandagavond 30 juli een 70-jarige bewoner overvallen in zijn woning, waarbij hij eveneens gewond is geraakt. De man werd op straat door een vrouw aangesproken die hem wat te drinken vroeg. Na een glaasje water in de woning te hebben gedronken, wilde zij geld hebben. Toen de man dit weigerde kreeg hij een klap en viel met zijn hoofd tegen de muur. Hij is met hoofdletsel naar het ziekenhuis overgebracht. De vrouw ontvreemdde zijn portemonnee en fiets. De politie heeft een nader onderzoek ingesteld in de omgeving, waarbij de fiets inmiddels weer is aangetroffen. Het onderzoek naar de verdachte loopt nog.

Artikel delen:
Reacties 32
 1. Hierbij het verzoek tot de heroprichting van een echte schandpaal op de Grote Markt. Tomaten en eieren hoeven niet rot te zijn.


  ⚠️ Meld

 2. En dan moet je je voorstellen dat deze vrouw net een paar maanden los was .Toen zat ze vast voor oplichtingen en insluipingen bij bejaarden !In de bajes een kind krijgen .afstaan om vervolgens niet je best te doen en gewoon je daden verergeren !


  ⚠️ Meld

 3. Bericht door Japser, op 1 augustus 2012 om 15:05
  En de Islam een achterlijke cultuur noemen

  Heb niet gelezen dat dat iets met de Islam te maken heeft. Net als de Islam zijn er meerdere achterlijke culturen.


  ⚠️ Meld

 4. @Assendörper het ging mij er juist om dat figuren die hier oproepen tot middeleeuwse straffen, juist diegene zijn die normaal zo tegen de Islam/moslims/etc. zitten zeuren dat ze achterlijk zijn.


  ⚠️ Meld

 5. Waarom wordt huidskleur, cultuur en geloof elke keer bij een misdaad betrokken? kan de dader zelf niet alleen aangerekend worden voor wat hij heeft gedaan?
  De ‘blanke’ dader komt er nog beperkt van af met een ’tokkie’label. Zodra licht getint er staat is gelijk een groot deel van complete bevolking van de aarde medeverantwoordelijk…


  ⚠️ Meld

 6. @1stejohn …zo is het maar net …Maar deze blanke mevr is nog minder als het “tokkie label”..puur onbeschoft ,verslaafd aan drank en drugs en het dood trappen niet waard.Wie is weer de dupe ?Die arme man die doodsangsten uit heeft gestaan en bang blijft !En dan haar kinderen ..Ik kan daar met mn kop niet bij of ben ik nou de enige Hoe kun als je kinderen hebt zoiets doen ?Ze stond wel eens te tippelen en dan dacht ik ow wat stom ,maar dat was verstandiger en beter voor iedereen als dit!!nog steeds bahbahbah


  ⚠️ Meld

 7. Ow ja en dat ik zeg het doodtrappen niet waard heeft niets te maken met haar verslaving want ik ben van mening dat dat ook gewoon mensen zijn ,iedereen kan ook fouten maken en een x de fout in gaan !!Maar dit gaat veeeeeeeeeels te ver ..


  ⚠️ Meld

 8. Bericht door burger, op 2 augustus 2012 om 11:54
  Tippelen in Zwolle? Kan dat?

  Zeker, als je de goede schoentjes maar aan hebt.:P


  ⚠️ Meld

 9. Wat een gezeik over de afkomst en cultuur en wie en wat
  Kijk maa rwta er in de wereld gebrurt hoeveel mesne opgepakt worden in de EU landen voor verschildende misdrijven en Nederland hoort er ook bij
  Boeven, dieven, misdadigers, die hebben geen afkosmt!! Ze komen overal vandan zo was het vroeger zo is het nu en zo zal het altijd blijven!!!
  ik hoop dat zij goed gestraft wordt voor wat zij gedaan heeft!!


  ⚠️ Meld

 10. Er is niemand die zeurt over afkomst!

  Is het dan echt niet te snappen? PEC is back noemt een middeleeuws strafmiddel, 1 die door enkele islamitische landen nog steeds in ere is gehouden. Japser zegt daar dus op dat er mensen zijn die de Islam een achterlijke cultuur noemen maar dit wel als strafmiddel aanhalen, terwijl dat dus hetzelfde is. Het enige verschil, in enkele islamitische landen gebruiken ze stenen ipv rotte eieren tomaten etc…

  Of begrijp ik je nou heel verkeerd Japser?


  ⚠️ Meld

 11. Ik begreep het ook al direct zo Japser. Veel duidelijker dan dit kon het er niet staan.

  Ik vind dat de politie hier top werk geleverd heeft! (Maar de politie-zeur-brigade is nu weer niet te bekennen). En ik moet wel eerlijk toegeven, dat ik vind dat deze mevrouw flink gestraft moet worden! Ik denk niet, dat we moeten proberen dergelijke mensen te helpen. We moeten gewoon zorgen, dat ze dergelijke misdrijven niet meer kunnen uithalen!


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.