Echtpaar Mouwer-Hage 60 jaar getrouwd

Zwolle – De heer en mevrouw Mouwer-Hage waren op donderdag 2 augustus 2012 60-jaar getrouwd. Wethouder Nelleke Vedelaar bracht het echtpaar in hun woning aan de Wanningstraat een bezoek om hen te feliciteren. Het echtpaar kreeg als cadeau een keramieken vaas van de Zwolse kunstenaar Jan Kamphuis.

 

02-08-2012_echtpaar_mouwer-hage_60jr_gehuwd_01.jpg

De heer Arend Mouwer is op 15 juli 1929 geboren in Staphorst. Vanaf zijn 2e jaar is hij opgegroeid in Meppel. Mevrouw Elisabeth Hage werd op 3 april 1929 geboren in Rotterdam. Door correspondentie – via een jeugdwerkersblad van het Leger des Heils – hebben zij elkaar leren kennen. Na zeven jaar correspondentie zijn zij op 2 augustus in Meppel in het huwelijk getreden. Uit hun huwelijk zijn vijf kinderen geboren waarvan twee kinderen na de geboorte zijn overleden. Het echtpaar heeft drie kleindochters: een kleinzoon, een achterkleinzoon en een tweede is op komst.

02-08-2012_echtpaar_mouwer-hage_60jr_gehuwd_02.jpg

De heer Mouwer is elf jaar werkzaam geweest als petroleumventer en heeft elf jaar bij de NS gewerkt. Op 45 jarige leeftijd kwam hij in de WAO terecht. Het echtpaar heeft veel vrijwilligerswerk gedaan, onder andere zang. Ze houden van humor en elkaar en anderen respecteren. Mevrouw is nog goed gezond, de heer Mouwer houdt de moed er in ondanks zijn pijnen.

Artikel delen:
Reacties 2
  1. Meneer en mevrouw Mauer, ook namens mijn vrouw Marlin: van harte en dat u nog veel meer van elkaar mag genieten. Veel liefs jullie oude buren uit de purcellstraat!

Reageer