Zwols stel wint ‘één jaar gratis wonen’

Winnaar van de voorjaarscampagne wonen ‘Win één jaar gratis wonen’, zijn de heer Antoine Schemkes en mevrouw Yolly ten Koppel uit Zwolle. Op 10 mei trok notaris mr. H.J. Trip de winnaar van de actie Wonen Voorjaar 2007.  Op 24 mei reikten de adviseur Private Banking, Jan Otten en de manager Hypotheken, Jan de Vries, de officiële prijzencheque uit aan de gelukkige winnaars.

Tijdens de woonmaanden in maart en april maakten klanten, die in de actieperiode bij Rabobank IJsseldelta een hypotheek mét de bijbehorende, woongerelateerde verzekeringen afsloten, kans op één jaar gratis wonen. De heer Schemkes en mevrouw Ten Koppel zijn de gelukkige winnaars. Tijdens de overhandiging gaf mevrouw Ten Koppel aan dat zij al jaren lang naar tevredenheid bij de Rabobank bankiert. Toen ze een nieuw appartement in de binnenstad van Zwolle kochten, hebben ze meteen een afspraak gemaakt voor een hypotheekgesprek met hun adviseur Jan Otten.

De heer Schemkes: ‘Je koopt een appartement en hebt een hypotheek nodig. We dachten direct aan de Rabobank. Naast goede voorwaarden en een deskundig advies van Jan Otten, speelde ook het scherpe renteaanbod een rol in onze beslissing. Naast de hypotheek hebben we ook besloten de woongerelateerde verzekeringen bij de bank af te sluiten. Otten vroeg ons in het hypotheekgesprek of we mee wilden doen aan de actie ‘Win één jaar gratis wonen’. Je verwacht niet te winnen, maar als je dan gebeld wordt.’ Mevrouw Ten Koppel: ‘Het is echt onwerkelijk, want je verwacht het niet. We zijn blij met deze prijs en wij kunnen nu gaan bedenken wat we allemaal kunnen gaan doen nu we twaalf maanden lang geen hypotheekrente en woonhuis-, inboedel- aansprakelijkheids- en rechtsbijstandsverzekering hoeven te betalen.

Artikel delen:
Reacties 2

Reageer