PEC Zwolle test Juve-doelman Mario Kirev

Zwolle – Mario Kirev krijgt de komende week de kans om zich te bewijzen bij PEC Zwolle. De Bulgaarse doelman staat onder contract bij Juventus.

De Italiaanse topclub nam Kirev drie seizoenen geleden over van Slavia Sofia. De 22-jarige doelman wist echter geen basisplaats bij de huidige kampioen van de Serie A te bemachtigen en werd uitgeleend aan het Zwitserse Grasshoppers, FC Thun en het Roemeense Politehnica Timisoara.

Artikel delen:
Reacties 8
  1. Op wat voor ‘toppers’ zitten jullie eigenlijk te wachten. Wat verwacht je als pas gepromoveerd PEC zijnde. Ben ik de enige die best wel tevreden is met wat we tot nu toe hebben?

  2. Positief is de promotie natuurlijk. Verder ook het aanblijven van Jaap Stam. De vroege aankoop van Reiniers was een slimme!
    Negatief vind ik de andere matige aankopen. Er zit geen klinkende naam tussen. Benader als de sodemieter die Melvin Plet van FC Twente!! Of haal een versterking zoals Heerenveen dat meer dan geregeld in Scandinavië doet! Verder had Langeler van mij weggemogen. Maaskant of onze eigen Ron Jans was een openbaring geweest, maar FC Zwolle wilde niet verder kijken helaas. En ja, je ziet het al, de minachting naar de supporters om van FC zonder overleg de naam PEC te gaan maken kan ik nog altijd niet verteren. What’s next?

Reageer