Het weer: kans op een bui

Zwolle – Zaterdag laat de zon zich geregeld zien, maar er vallen ook enkele buien, met kans op onweer of met hagel. Er waait een zwakke tot matige zuidwestenwind, kracht 2 tot 4 Bft, en het wordt ongeveer 22 graden in de regio Zwolle. Zondag verandert er vrijwel niets.

03-08-2012_weerfoto_zwolle-zuid.jpg
Zwolle-Zuid 

Zondag begint de dag opnieuw droog. Gaandeweg de dag ontstaan enkele buien. Sommige buien kunnen stevig uitpakken met onweer. Er staat weinig wind en het wordt een graad of 21. Maandag is het bewolkt en trekken stevige regen- en onweersbuien over het land. Het wordt ongeveer 22 in het oosten. Er staat een matige tot vrij krachtige zuidwestenwind.

Dinsdag is het ook nog behoorlijk buiig. In de vroege ochtend zien we de buien weer in de kustprovincies, in de middag heeft vooral het binnenland te maken met buien. Bij een vrij stevige westelijke wind wordt het niet warm: maxima rond 20 graden. De dagen daarna wordt het geleidelijk minder buiig en iets warmer. Een enkele bui blijft nog mogelijk, maar de droge momenten overheersen en de zon laat zich regelmatig zien. De middagtemperatuur ligt dan rond 23 graden.

Artikel delen:
Reactie 1

Reageer