Inbraak Meppelerstraatweg

Zwolle – Vanmidag was er een oproep van Burgernet, de politie zoekt ivm inbraak aan de Meppelerstraatweg een man, 25 jr oud, Marokko. uiterlijk, atletisch. figuur,  korte broek, paars shirt, in het bezit van een schoudertas, grijze fiets.

De Burgernetactie is inmiddels beeindigd, de persoon is helaas nog niet aangetroffen.
Ziet u iemand die aan de beschrijving voldoet, bel dan de politie. ( 0900-8844)

Artikel delen:
Reacties 26
 1. waarom zijn toch al die burgernet acties afgelopen terwijl de dader nog niet gevonden is? en dat is niet alleen bij deze maar ook bij andere burgernetacties.


  ⚠️ Meld

 2. Ik woon zelf ook in Zwolle nabij de Meppelerstraaatweg. Ben ook aangesloten bij Burgernet. Maar verblijf enkele dagen in Amsterdam. Je geloofd het niet maar ook ik kreeg een melding van Burgernet.


  ⚠️ Meld

 3. Je zou verwachten dat bij dit type melding, waarbij je weet dat een verdachte zich snel uit de voeten maakt, slecht een klein gebied is ingeschakelt via burgernet.


  ⚠️ Meld

 4. @ braniac

  Zwolle mag een stad zijn maar qua oppervlakte is het net een dorp waar je in 10 tot 20 minuten doorheen fietst! Ik zelf woon in de aa-landen maar krijg ook burgernet meldingen van gebeurtenissen in Zwolle zuid! Als ik een melding krijg kijk altijd om me heen! Je weet maar nooit! Hoop dat deze crimineel nog gepakt wordt!
  Al heb ik er mijn twijfels bij


  ⚠️ Meld

 5. @Chubby knappe jongen als je in 20 minuten van de Aa-landen naar Zuid fietst (WKC naar WKC zeg maar). Nog leuker: van de Millegenplas naar de IJsselcentrale op de fiets.

  @zwo-038 omdat alle mensen met een marrokaans uiterlijk praktiserend moslim zijn?


  ⚠️ Meld

 6. Ik zat in Assen en kreeg ook de melding. Maar ik heb liever veel meldingen te veel dan één te weinig!

  En ook ik verbaas me over het feit dat de actie stopgezet is nog voordat de dader aangetroffen is!


  ⚠️ Meld

 7. @Plantje, ik denk niet dat ze ermee bedoelen, dat de actie stopgezet wordt. Ze zeggen toch ook in dit geval dat de “verdachte” nog niet aangehouden is. Ze willen in ieder geval voorkomen dat je midden in de nacht een burgernet afmelding krijgt. Misschien kunnen ze afspreken dat een actie wanneer deze nog niet opgelost, niet na tijdstip x afmelden. Weet ook niet wanneer er s’nachts een incident is of er dan ook een burgernet oproep uitgaat.


  ⚠️ Meld

 8. Ik snap er weinig van, dat burgernet.
  Ik woon zelf nog geen 100 meter van de mep.str.weg af, in dieze, maar ik krijg bijna geen burgernetjes binnen van deze omgeving. Ik krijg meer over Zwolle zuid etc……


  ⚠️ Meld

 9. Zit ik heerlijk aan het Como meer in Italië, krijg ik ook de burgeroproep ??? Huh? Blijf toch heerlijk in het zonnetje zitten en geen verdacht persoon met Marokaans uiterlijk gezien


  ⚠️ Meld

 10. WAt ik graag wil weten hoe komt men erbij dat het een marokaan was???
  Omdat die zwart haar heeft en wat lichtdonkere huidskleur??
  Of heeft iemand hem gevraagd voor dat hij zijn bennen nam of die uit maroko komt??
  Dat had ook iemand kunnen zijn die uit Iran komt bv of Vlanderen of een pool of wie dan ook
  Maar wat een rare beschrijveing is dat zeg
  Zo begint de elende altijd!!
  Toen in Belgie man neergestoken was op het station dacht men ook gelijk dat het marokannen waren omdat ze donker haar hadden maar later bleek dta het mensen uit een Oostblok land waren..
  Dus eerst juiste inforamtei hebben als je die hebt verzameld maak daar dan een geschikte profiel van op bassis daarvan trek je conclusie en geef die info naar buiten zou ik zeggen
  Gr


  ⚠️ Meld

 11. Bericht door zwo-038, op 6 augustus 2012 om 21:16
  Lezen is lastig

  En spelling blijkbaar ook!

  Mag jij raden hoe dat zo komt…


  ⚠️ Meld

 12. Ik zie dat er een aantal slimme mensen hun reacties op een volonozzele manier geven op mijn reactie die ik plaatste vandaag maar jullie moeten maar eerst begrijpen wat ik ermee bedoelde de kern van mijn verhaal.. op bassis waarvan wordt er aangegeven dat het om een marokans uiterlijk gaat??
  Dat bestaat niet
  Dus Als iemand met een blond haar iets flikt en dat wordt door een getuige gezien en moet er dan wel gezegd worden het gaat om een Nederlander(autochtooon) Zo dus?? Dat bedoelde ik ermee en ja trouwens mensen die hun reactie splaatsen als reactie op mijn bericht kijk eerst na je eigen fouten… Ik heb er paar ontdekt. Dus leren schrijven is blijkbaar lastig voor jullie  ⚠️ Meld

 13. Waarom zou het niet mogelijk zijn dat iemand daadwerkelijk iemand met een Marokkaans uiterlijk herkent? Natuurlijk kan iemand een afkomst verkeerd schatten maar de alom bekende ‘ze lijken allemaal op elkaar’ is wel het andere uiterste.


  ⚠️ Meld

 14. Door de taal- en spelfouten heen lezend denk ik dat er wel wat valt te zeggen voor een signalement met uiterlijke kenmerken; niet met conclusies op basis van de uiterlijke kenmerken.

  Waarom niet de kleur haren, huidskleur, postuur enz noemen? Dat zegt mensen net zo veel (of wellicht nog meer) dan stellen, dat het om een “Marokko. uiterlijk” gaat.

  Dus inhoudelijk ben ik het wel met je eens “Br”, maar je moet er niet zo over vallen als mensen je op je taalgebruik aanspreken. Neem de tijd om je reactie te plaatsen en lees het eventueel even door voordat je op “Verstuur reactie” klikt.


  ⚠️ Meld

 15. @Plantje doorlezen voordat men op Verstuur reactie klikt lijkt mij een hele goede! Er zit ook niet voor niks een Voorbeeldknop in de pagina-software.


  ⚠️ Meld

 16. Plantje gelijk heb je! Zal voortaan beter lezen voordat ik op verstuur druk
  Ik bedoelde het ook eigenlijk ook niet zo, het is gewoon beetje vervelend als er gelijk een bepaalde afkomst wordt bedoeld zonder dat de men het 100% weet dat is beetje jammer dus
  Maar goed wie het ook is hopelijk wordt die gepakt en krijgt die op zijn donder!


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.