Artiesten hoofdpodium stratenfestival compleet

Zwolle – Voor het aankomende stratenfestival op 17 augustus in de Zwolse binnenstad heeft de organisatie nog een zanger toegevoegd aan de optredens op het hoofdpodium aan de Ter Pelkwijkpark.  Het gaat om de 17 jarige zanger Maico uit Enschede. Dit heeft de organisatie op het laatste moment besloten. Maico’s is als jonge artiest onder een kleine groep mensen bekend en schijnt daar al een mooie groep fan’s te hebben. 

Voor de presentatie is gekozen voor Jeroen Smits die onder andere bekend is van de Moppen Trommel het televisieprogramma van Henny Huisman. Volgens de organisatie maakt de toevoeging van Maico en Jeroen aan het al prachtige programma op het hoofdpodium, de show compleet.

Artikel delen:
Reacties 33
 1. Iemand die bekend is van een optreden van een paar minuten, bijna 20 jaar geleden, in een ander genre dan wat hij nu doet.
  En iemand van 17 die ‘succesvol’ is, maar nog niet eens zo succesvol om een eigen wikipedia-pagina te hebben.

  Ze weten wel weer de ’toppers’ binnen te halen 🙁

  En dat heet dan het hoofdpodium.

  Gelukkig zit ik in Biddinghuizen, waar de Foo Fighters op het hoofdpodium staan. Kijk, dat is wel een naam!


  ⚠️ Meld

 2. @Dick precies:) Denk trouwens ook niet dat de organisatie bulkt van het geld om alleen maar ,top, artiesten aan te trekken. Hoeft ook niet, zijn andere feestjes voor, waar je flink entree betaald vaak.festival is gratis.


  ⚠️ Meld

 3. Helemaal eens benjamin! Maar neem me niet kwalijk dat ik hier niet zo vaak terug zal komen…we gaan het Stratenfestival 2012 waarschijnlijk zelf niet meemaken. Ach, gleuf het of niet maar er zijn NOG mooiere dingen in het leven 🙂


  ⚠️ Meld

 4. Volgens de organisatie is de toevoeging van Maico en Jeroen aan het al prachtige programma op het hoofdpodium maakt de show wel erg compleet!.

  Ik vrees het ergste.
  Ook voor de schrijver van bovenstaande.  ⚠️ Meld

 5. Bericht door JeanJacques Rousseau, op 6 augustus 2012 om
  Ik vrees het ergste.
  Ook voor de schrijver van bovenstaande.

  Ik vrees het ergste.
  Ook voor het bovenstaande van Jan Roossien.:)


  ⚠️ Meld

 6. Maico ? Even opgezocht op Google. Dieper kun je toch bijna niet zinken.

  Zwolle herbergt de volgende bands:
  -The Horse Company;
  -16 Down;
  -Oceaan Company;
  -Bertolf
  -Blaas of Glory
  -Red Karpet;
  -Bigby

  …Miss Montreal heeft jaren in Assendorp gewoond, Erwin Nijhoff ook.

  Misschien een idee om deze volgend jaar maar uit te nodigen ? Dit jaar blijf ik thuis !


  ⚠️ Meld

 7. Jeroen Smits is echter NIET bekend van de Mini Moppentrommel van Hennie Huisman. Hij is WEL bekend van Moppentoppers van Ron Brandsteder!! En dat niet alleen. Hij heeft nog een aantal programma’s gepresenteerd ook, zoals vele belspelletjes van Call TV.


  ⚠️ Meld

 8. Ik ga naar de NieuweMarkt…hoeven van mij geen bekende artiesten te zijn, als de muziek maar goed is!!!
  Vrienden van Amstel’
  De Thuisband
  Marcel de Groot


  ⚠️ Meld

 9. @Eva ooooh, Call TV, ja, dan wordt het helemaal anders natuurlijk. Dat is hoogstaande cultuur! /sarcasme

  @benjamin oh? Ooit gehoord van het gratis Bevrijdingsfestival Overijssel? Daar lukt het ze namelijk wel om topartiesten binnen te halen. En niet één, maar tientallen.


  ⚠️ Meld

 10. Bedankt GEZELLIG…Dit

  Zwolle herbergt de volgende bands:

  schoot me gister na mijn posting nog te binnen: het zou toch het mooiste zijn als Stratenfestival en misschien een tent op BFO voornamelijk door Zwolse muzikanten wordt bemenst. Bands/zangers/zangeressen die dan natuurlijk ook niet al te veel vragen.

  Vroeg me af of er genoeg muzikanten zouden zijn die zouden willen….nou (zie 19:15 gister) ME DUNKT!


  ⚠️ Meld

 11. @ Jasper ja, daar wel ja, op het BFO, flinke subsidies van de provincie, het rijk, en andere grote sponsoren o.a uit Zwolle zelf. Niet zo gek dus dat het daar wel kan. Wat een vergelijking.Geef benjamin gelijk. En wat de één een zgn top artiest vind, vind de ander niets.


  ⚠️ Meld

 12. Het BFO is net als het Stratenfestival voor iedereen. Ik zie even niet hoe dat een andere doelgroep is…

  Ik denk dat de doelgroep van het BFO 16 t/m 30 jaar is (grofweg) en een beetje studentikoos/alternatief/pillenslikkend is (grofweg en lekker generaliserend – excuus voor een ieder die zich er niet in herkend).
  Het stratenfestival bediend een heel ander (algemeen/burgerlijk) publiek en daar horen ook dito bands/artiesten bij.


  ⚠️ Meld

 13. Zeker héérlijk generaliserend en was het 2e woord ook al een tijd kwijt

  heel ander (algemeen/burgerlijk) publiek

  * kost me wel een identiteitscrisis >:(


  ⚠️ Meld

 14. @Tsja dan denk je dat verkeerd.

  Er is een compleet kindereiland (daar heb je al het 0 t/m 15 gedeelte) en er lopen voldoende mensen rond van tussen de 31 en de 70. En dan opent het ook nog eens met een klassiekoptreden voor een man of 200 aan bejaarden.

  Je type mensen kloppen ook totaal niet, echt, ga er eens heen en kijk eens wat beter, echt allerlei mensen komen daar op af.


  ⚠️ Meld

 15. Hallo wijsneus Japser, ooit gehoord van de Provincie Overijssel? Dat is de grote geldschieter van het BFO. Dus betalen we dat gezellig allemaal samen 8)


  ⚠️ Meld

 16. Nee het geld voor het straten festival komt voor het grootste deel van de horeca, betalen we ook aan mee via de consumpties. En komt niet van grote sponsoren zoals de provincie. En Tsja generaliseert, dus dan maak je geen uitzonderingen8) Ben het ook eens met Eureka


  ⚠️ Meld

 17. Dat het maar voor iedereen een mooie avond mag worden, zowel voor bezoekers, horeca en kermis. Ook de zomer kermis altijd leuk, mooie dagen toe gewenst.8)


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.