Vrijwilliger van het jaar

Zwolle – Zeven vrijwilligers en zeven vrijwilligersorganisaties uit Zwolle zijn genomineerd voor de Overijsselse Vrijwilligersprijs 2012.
Kijk voor de genomineerden en om een stem uit te brengen op www.overijsselsevrijwilligersprijs.nl
Overijssel zet haar vrijwilligers jaarlijks in het zonnetje met de Overijsselse Vrijwilligersprijs. En niet geheel zonder reden. Bijna een op de drie inwoners van Overijssel doet namelijk actief aan vrijwilligerswerk. Mensen die werk verrichten dat onbetaalbaar is. Zij leveren op deze manier een onvervangbare bijdrage aan de samenleving.

Naast drie juryprijzen is er een publieksprijs te winnen en voor het eerst dit jaar een extra prijs voor de Jonge Vrijwilliger 2012. De Overijsselse Vrijwilligersprijs 2012 wordt uitgereikt op vrijdag 28 september in het provinciehuis in Zwolle. De OVP is een initiatief van de Provincie Overijssel en wordt georganiseerd door Arcon, Sportservice Overijssel, Landschap Overijssel, Vrouwenplatform Carree, SENtrum en STAP Jeugdwerkbureau. IHet vierde nummer 2012 van het magazine De Vrijwilliger voor en over vrijwilligers en vrijwilligerswerk in Overijssel is uit en daarin ook aandacht voor de Vrijwilligersprijs. Download de gratis krant op www.arcon.nl of haal bij hem bij het Steunpunt Informele Zorg, Assendorperstraat 48 of de Bibliotheek.

Artikel delen: