Eerste thuiswedstrijd PEC Zwolle

|   Laatste wijziging

Zwolle – Zaterdag 18 augustus speelt PEC Zwolle haar eerste thuiswedstrijd van het nieuwe eredivisieseizoen tegen Vitesse. Om 19.45 uur wordt er afgetrapt in het IJsseldelta stadion.  Vrijdag 10 augustus aanstaande start de Eredivisie met de Brabantse derby tussen Willem II en NAC Breda.
 
Een dag later staat de eerste wedstrijd voor PEC Zwolle op het programma, de mannen van Art Langeler treden dan in Kerkrade aan tegen Roda JC. De eerste thuiswedstrijd in het IJsseldelta stadion is een week later op zaterdag 18 augustus tegen Vitesse.  

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

13 gedachten over “Eerste thuiswedstrijd PEC Zwolle”

  1. Lees net van die “suckersdeal”met Fox waarbij de zgn. topclubs vijf keer zo veel zullen cashen dan een club als PEC.
    De vermaarde Engelse coach Brian Clough noemde de eredivisie pakweg een kwart eeuw geleden al gekscherend de “Mickey Mouse League” waarin slechts een paar clubs de dienst uitmaakten en de rest er voor (s)pec en bonen bij liep.
    Dit is blijkbaar nog steeds de visie van de KNVB en de grote clubs gelet op de uitspraken van PSV veurzitter Tiny Sanders die dit een heel redelijke deal noemt.
    Ben wel benieuwd wat die Sanders roept als de UEFA beslist dat hoger geklasseerde ploegen meer poen krijgen voor een overwinning in CL/EuropaLeague dan een lagere.
    Zie je het al voor je, Barca wint gewoon een duel en ontvangt 8 mil. en als PSV eindelijk eindelijk weer eens wint krijgen ze een schamele1.5 mil.
    Natuurlijk trekken de topclubs meer bekijks en verdienen ze wel een iets grotere punt van de taart maar deze verhoudingen zijn zo scheef gegroeid dat er voor de kleinere clubs weinig meer te halen valt.
    Zoals het er nu uitziet gaat het om een 12 jarig!! contract.
    Een club als Zwolle heeft het al moeilijk maar 12 jaar achterstand ga je niet meer inhalen.

    AGAINST MODERN FOOTBALL

  2. @Dick,
    Heel simpel, Real heeft geen poen maar leent bakken met poen.
    En als een bank geen poen wil lenen aan Real zullen vele Real fans hun rekening opzeggen bij die desbetreffende bank.
    Chantage dus terwijl in NL. clubs uit de competitie worden gezet om een negatief eigen vermogen van vijf ton.

Reacties zijn gesloten.