Parcoursverkenning marathon Zwolle

Zwolle – Op zondag 19 augustus is er een parcoursverkenning voor de marathon van Zwolle die op zondag 30 september gehouden zal worden.

logomarathon.jpg 

Parcoursverkenning:

Er staat een prachtige training op het programma van 30 km door de IJsseldelta. Een echte parcoursverkenning voor de marathon Zwolle. Je kunt deze alleen of met zijn tweeen (iemand loopt en iemand fietst) lopen. Er is voor deze training reeds een groep van 20 lopers maar onze groene IJsseldelta is groot genoeg voor nog meer lopers. Deze training is niet alleen een ideale training voor de marathon Zwolle maar ook voor de duo-marathon.

Duo-Marathon:

Bij de duo-marathon loop je met zijn tweeen de magische afstand van 42km195m, oftewel 2 x 21.1km. Een loper loopt van het IJsseldelta-stadion via Wilsum tot de Molenbrug bij Kampen en de andere loper loopt via Zall terug naar het IJsseldelta-stadion. Voor wie de marathon een brug te ver is, biedt deze duo-marathon de unieke mogelijkheid om de emoties, passie en het afzien van een marathon mee te maken. Waarbij iedereen zal worden binnen gehaald als een winnaar.

Meedoen met de parcoursverkenning? Info en inschrijven via: http://www.keesdeloper.nl/
De inschrijvingen voor de marathon Zwolle gaan ook in de vakantietijd gewoon door. We zitten reeds boven de 750 deelnemers, waaronder 13 business run teams. Inschrijven voor de marathon, duo-marathon, quatro-marathon en business run kan via www.marathonzwolle.nl

Artikel delen:

Reageer