Zomerkermis Zwolse binnenstad

Zwolle – In de Zwolse binnenstad vindt van 10 tot en met 19 augustus weer de Zomerkermis plaats.

zomerkermis.jpg 

Het thema dit jaar is ‘De lucht in!’. De kermis opent op vrijdag 10 augustus om 12.00 uur. Om 22.15 uur is er een spetterende vuurwerkshow, die te zien is vanaf het Rodetorenplein. Ook op andere dagen is er voor jong en oud genoeg te beleven op en rondom de spannende, moderne en nostalgische attracties.

Naast tal van attracties zoals de Crazy Wave, Booster Maxxx en Around the World is er een omlijstend programma voor de zomerkermis opgesteld. Het programma ziet er als volgt uit:

 

·Vrijdag 10 augustus, 22.15 uur: Opening met een spetterende vuurwerkshow te zien vanaf het  Rodetorenplein.

 

·Zondag 12 augustus: Bezoekers kunnen zich laten verrassen door levende standbeelden, zoals  Mientje Poets en de Mosselman.

·Maandag 13 augustus: Eurodag. Bijna alle attracties voor één euro (.m.u.v. Booster Maxx en Beach  Jumper).

·Dinsdag 14 augustus: Gehandicaptenmidddag. Leuke middag voor de aangemelde VIP-gasten en  hun begeleiders (aanmelding loopt via Frion).

·Woensdag 15 augustus: Familiedag met van alles te zien en te doen voor kinderen. Bijvoorbeeld op  de foto met de Smurfen tijdens de Meet&Greet, je laten verrassen door de circusolifant, luisteren  naar een spannend verhaal op de expositie Bagger! en natuurlijk genieten in één van de vele  attracties.

·Vrijdag 17 augustus, vanaf 17.00 uur: Stratenfestival Zwolle.

 

Dit jaar is er ook een kleurwedstrijd waaraan kinderen tot 12 jaar kunnen deelnemen. De kleurplaat is te downloaden op www.zwolle.nl/zomerkermis. Kinderen kunnen de kleurplaat tot uiterlijk 14 augustus 14:00 uur inleveren bij de Mc Donald’s in het centrum. Dan krijgen ze een softijsje. De prijsuitreiking vindt plaats op 15 augustus om 15.30 uur bij de Poffertjeskraam op de Grote Markt, tijdens de Meet&Greet met de Smurfen. De kleurplaat is ook af te halen bij Bibliotheek Centrum, Restaurant Samen, C1000 Holtenbroek, Albert Heijn Zwolle-Zuid, Kringloopbedrijf Deventerstraatweg en Mc Donald’s Centrum.

Artikel delen:
Reacties 5

Reacties zijn gesloten.