Supportersclub PEC Zwolle presenteert nieuw logo

Zwolle – Naar aanleiding van de uitslag van de enquête heeft de Supporterscub naast haar naam ook het logo aangepast. Uit de enquête kwam al snel naar voren dat de supporters graag het oude P.E.C logo terug willen zien in het blauw wit van FC Zwolle.

logo_groot_supportersclub_pec_zwolle.jpg 

Met deze gegevens is de Supportersclub een ontwerp gaan maken en heeft in samenwerking met drukkerij OLBO uit Hardenberg een mooi logo gerealiseerd. Bij aanvang van de opendag van PEC Zwolle 4 augustus jl. werd het logo door oudvoorzitter Han Dijkslag en Paul Bennink, die veel voor de Supportersclub betekent, onthuld. Voor diegenen die niet op de opendag aanwezig zijn geweest, presenteert de Supportersclub PEC Zwolle hierbij nogmaals met trots het nieuwe Supportersclub PEC Zwolle logo.

Het oude logo van de Supportersclub zal dus de komende tijd plaats gaan maken voor dit geweldige nieuwe logo. Voor meer informatie rondom de Supportersclub PEC Zwolle kan je vinden op http://www.supportersclubpeczwolle.nl  

Tevens zijn wij te volgen via http://www.facebook.com/supportersclubpeczwolle en/ofhttp://www.twitter.com/sc_pec_zwolle.

Artikel delen:
Reacties 9
 1. Als erelid van de supportersclub, sedert de jaren 70, stemt dit nieuw ontworpen logo mij tot bijzonder grote tevredenheid.
  Op innovatieve wijze wordt teruggegrepen op de voormalige historische logo’s en zijn dezen vakkundig in elkaar geschoven.

  Chapeau!


  ⚠️ Meld

 2. Bericht door JeanJacques Rousseau, op 10 augustus 2012 om 17:25
  Als erelid van de supportersclub, sedert de jaren 70, stemt dit nieuw ontworpen logo mij tot bijzonder grote tevredenheid.
  Op innovatieve wijze wordt teruggegrepen op de voormalige historische logo’s en zijn dezen vakkundig in elkaar geschoven.
  Chapeau!

  Ja, toen was je naam nog Jannes Jozef Roossien, wat kan een mens toch veranderen!:)


  ⚠️ Meld

 3. Zijnde supporters nu toch helemaal omgedraaid .Want meen dat ik enige tijd geleden gelezen had dat de meeste supporters het niet een waren met de naam verandering van de fcZwolle naar PEC Zwolle


  ⚠️ Meld

 4. Bericht door Positievo, op 10 augustus 2012 om 17:55

  Ja, toen was je naam nog Jannes Jozef Roossien, wat kan een mens toch veranderen!

  Bin ie al ’n poossie stief zo?

  Was je een Opletter?
  Of een Diezerpoorter?

  Een mens kan ten goede veranderen, maar ook ten slechte.
  Vooral in penitentiaire inrichtingen veranderen gedetineerden vaak in nog slechtere mensen door ongeïnteresseerd en ondermaats presterend personeel, terwijl het toch de bedoeling zou moeten zijn om er als beter mens uit vandaan te komen.

  Hoe dan ook, het nieuwe logo van de supportersclub is op bijzonder smaakvolle wijze gecreëerd.
  Met een zeer aimabele en kundige voorzitter aan het roer, en een grote groep enthousiaste en welwillende vrijwilligers daar omheen, voorzie ik een gouden toekomst voor deze club.


  ⚠️ Meld

 5. Op innovatieve wijze wordt teruggegrepen op de voormalige historische logo’s en zijn dezen vakkundig in elkaar geschoven. /quote]

  Absoluut waar, het onderste deel met PEC was vroeger in groen wit het embleem van deze mooie Zwolse club. Het stond ook prominent op het voorblad van destijds het cluborgaan “de “P.E.C.-er, zo herinner ik me nog goed.


  ⚠️ Meld

 6. Dit was niet gequote maar er ging iets mis.

  “Absoluut waar, het onderste deel met PEC was vroeger in groen wit het embleem van deze mooie Zwolse club. Het stond ook prominent op het voorblad van destijds het cluborgaan “de “P.E.C.-er, zo herinner ik me nog goed.”  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.