Wegwerkzaamheden Berkum

Zwolle – Op de Boerendanserdijk, tussen de Elzenlaan en de Tamarindenlaan, vinden vanaf 14 augustus wegwerkzaamheden plaats. Aansluitend starten op 21 augustus werkzaamheden aan de Campherbeeklaan, tussen de Abelenlaan en Lorentzlaan. Als gevolg van de werkzaamheden zijn de genoemde delen van de weg afgesloten voor al het verkeer. De werkzaamheden aan de Boerendanserdijk bestaan uit het vernieuwen van de riolering, het leggen van een nieuwe fundering, het aanbrengen van een nieuwe asfaltlaag en het opnieuw bestraten van het trottoir. 

logo_zwolle_top.jpg 

Op de Campherbeeklaan wordt de riolering vernieuwd en waterdoorlatende bestrating aangebracht. Het regenwater verdwijnt daarmee niet in het riool, maar kan wegzakken in de bodem en worden afgevoerd naar het grondwater. De werkzaamheden aan de Boerendanserdijk, tussen de Elzenlaan en de Tamarindenlaan, vinden plaats van dinsdag 14 tot en met maandag 20 augustus. 

De kruising met de Tamarindenlaan maakt deel uit van de werkzaamheden en is dus niet toegankelijk. De kruising met de Elzenlaan blijft wel gewoon toegankelijk.De werkzaamheden aan de Campherbeeklaan, tussen de Abelenlaan en Lorentzlaan, vinden plaats van dinsdag 21 augustus tot en met vrijdag 14 september. De kruisingen met de Abelenlaan / Eikenlaan en Lorentzlaan blijven tijdens de werkzaamheden gewoon toegankelijk. Het winkelcentrum blijft bereikbaar via de kruising Campherbeeklaan / Abelenlaan / Eikenlaan, die te bereiken is via de omleidingsroute. Tijdens de werkzaamheden aan zowel de Boerendanserdijk als de Campherbeeklaan geldt voor gemotoriseerd verkeer een omleidingsroute. Deze loopt via Ceintuurbaan – Oude Meppelerweg – Kranenburgweg – Erasmuslaan en omgekeerd.

Artikel delen:

Reageer