Het weer: Belofte voor mooi weer!

Zwolle – Na een prachtige zomerdag met maximumtemperaturen van 23-27 graden volgt een droge en vrijwel onbewolkte avond. Ook morgen is het op veel plaatsen nog mooi weer. Het zuidwesten en zuiden krijgen wel meer bewolking en later op de dag ook kans op een lokale bui. De dagen daarna neemt de kans op buien verder toe.Het weer in Zwolle van morgen: zonnig. De minimale temperatuur is 15°c, en kan oplopen tot maximaal 24°c. Morgen zonnig en maximaal 25°c.

12-08-2012_weerfoto__zwolle_-zuid_.jpg 
Zwolle-Zuid

Vanavond en vannacht is het nagenoeg onbewolkt. Rond zonsondergang daalt de temperatuur op de meeste plaatsen onder de 20 graden. In de nacht koelt het af naar een graad of 14. De wind waait uit het oosten tot zuidoosten en is matig van kracht.
Morgen start de dag weer met veel zon. In het zuidwesten neemt al snel de bewolking toe. Later op de dag is er in het zuiden en zuidwesten kans op een bui. Er waait een matige (zuid)oostenwind en de maximumtemperatuur loopt uiteen van 23 graden in het al snel bewolkte Zeeland tot 25 graden in het zonnige oosten en vooral noordoosten.

Artikel delen: