Nieuwe locatie voor Icare wijkteam

Zwolle – Het wijkteam Icare Westenholte-Stadshagen is onlangs verhuisd naar een nieuwe locatie. Het kantoor van het team bevindt zich nu aan de Voorsterweg 44 in Westenholte, in het gebouw Westenhage. Dit pand bevindt zich midden in het werkgebied van het wijkteam: precies tussen Westenholte en Stadshagen in.

icare.jpg 

Voor de verhuizing werkte het team vanuit het Icare kantoor aan het Straussplein in Holtenbroek. Icare heeft de wens om zichtbaar te zijn in de wijk en de nieuwe locatie aan de Voorsterweg leent zich daar uitstekend voor. Daarnaast wordt de samenwerking met andere zorgverleners in de wijk vergemakkelijkt, omdat in hetzelfde gebouw een apotheek en huisartsenpraktijk zijn gevestigd. Aan het gebouw grenzen ook appartementen voor ouderen waar de verpleegkundigen van Icare regelmatig zorg aan huis verlenen.

Wijkgerichte teams

 

Icare werkt met kleine wijkgerichte teams. Een wijkteam bestaat uit (wijk)verpleegkundigen en verzorgenden die samen de zorg plannen, regelen en verlenen aan mensen thuis. Door de wijkgerichte teams is het mogelijk om flexibel en klantgericht in te spelen op de wensen van de klant en intensief samen te werken met andere zorgaanbieders in de wijk. Voor de klant is een klein team aantrekkelijk, omdat er zoveel mogelijk dezelfde medewerkers over de vloer komen.

Voor meer informatie of vragen kunt u contact opnemen met wijkverpleegkundigen Gerline de Graaf (06 23 35 13 92) of Linda Koning (06 20 51 41 87).

Artikel delen:
Reactie 1

Reageer