Zes versterkingen voor eerste elftal WVF

Zwolle – Het eerste elftal van WVF kent voor het nieuwe seizoen vijf nieuwe spelers. Dat zijn Hiro Gnanapragassam, Martijn Pluim, Jesse Betaze, William Wolff, Sybren Poppen en Roy van Beek 
“Gnanapragassam is een verdediger die ook als verdedigende middenvelder kan spelen”, zegt Amir Moeni, voorzitter van de technische commissie van WVF. “Hij is afkomstig van Berkum en is een ervaren speler die jaren lang deel heeft uitgemaakt van Berkum 1. Hij is sterk in duels en goed in opbouw.” Martijn Pluim is een jonge en talentvolle spits, aldus Moeni. “Hij heeft een echt neusje voor goals. Hij komt over van VSCO. Daar speelde hij al eerder onder Jan Jaap Kooistra.” Kooistra is de huidige trainer van het eerste elftal van WVF.  Moeni: “Pluim is niet alleen een goaltjesdief maar ook echt een aanspeelpunt. Hij is erg sterk aan de bal en moeilijk van de bal af te krijgen.”

Blij met komst Betaze woont in Zwolle, speelde in jeugd van HTC en maakte daarna de overstap naar de betaald voetbal organisatie Almere City. Moeni: “Daar speelde hij tot en met de A1. We zijn erg blij met zijn komst. Betaze is een echte atleet, met een geweldig loopvermogen. Dat maakt hem als middenvelder een erg complete speler. Door zijn loopvermogen kan hij over zijn tegenstander heen gaan en in de zestien meter ruimte van de tegenstander komen. Hij is sterk en snel.” Wolff is een spits die door een aantal blessures afgelopen seizoen weinig speelde bij Wapenveld. Moeni: “Hij heeft in verleden bij WHC gespeeld. Hij trainde het afgelopen seizoen een periode mee bij ons en maakte een zeer sterke indruk. Hij is een slimme speler die de ruimtes goed benut. Daarnaast laat hij de mensen om zich heen beter voetballen.” Echte linksback Poppen speelde vorig seizoen bij Dedemsvaart. “Daar is hij ook als jeugdspeler begonnen”, aldus Moeni. “In de tussentijd heeft hij een aantal jaren bij Hoogeveen gespeeld, op het niveau van zondag hoofdklasse. Hij is een verdedigende middenvelder die het spelletje heel goed doorziet. Hij heeft een geweldige pass in de benen en is sterk in duels. Het is een complete speler met de nodige ervaring.” Tot slot Van Beek. Hij is 21 en speelde zich de afgelopen seizoenen bij HTC in de basis. “Hij werd er zelfs een van de belangrijkste spelers. Het is een echte linksback. Hij is snel, sterk in duels en koppend erg goed. Van Beek heeft veel talent en doorzettingsvermogen. Ik ben er van overtuigd dat hij het gaat redden.” Al met al is het eerste elftal volgens Moeni sterker geworden. “We hebben een goed team dat prima mee kan in de eerste klasse.” WVF speelt zijn eerste competitiewedstrijd in de eerste klasse D op zaterdag 1 september thuis vanaf 15.00 uur tegen Sparta Enschede.

Artikel delen:
Reacties 8
 1. “… een echte atleet, met een geweldig loopvermogen.”

  Tja dat vermoeden had ik al en ongelooflijk dat ze dit soort jongens scouten bij een BVO.

  De snelste speler is de speler die het inzicht combineert met handelingssnelheid ook al is hij niet loopsnel. Zidane was er zo een!


  ⚠️ Meld

 2. Johan hoezo is het ongelooflijk dat zulke jongens gescout worden bij een bvo.
  Je kent die jongen waarschijnlijk niet eens, heb je hem wel eens zien voetballen


  ⚠️ Meld

 3. Dus buurman….De speaker is een blij man van zichzelf, maak je maar geen zorgen om hem; hij redt zich wel. “Gnana” is aardig toch?
  Geinig: broertjes van de bij PEC spelende Slot en Pluim bij WVF. Boertje van de bij AZ spelende Reijen ook. Heb nog maar 1 potje gezien, toen maakten ze een goed indruk. Ze versloegen ‘De Kanaries’ die het traditionele “Elzerman tournooi” organiseerden.
  Wat een deftige treffer van Bouwmeester trouwens.
  WVF werd 2e, na Staphorst. Geen schande lijkt me.


  ⚠️ Meld

 4. Wilde het niet op de man maar Ja deze heb ik ook zien spelen. Al moet ik toegeven dat ik mij dat later realisseerde. Indruk heeft hij dus niet gemaakt.


  ⚠️ Meld

 5. Bij wvf heeft die jongen 2 keer op rechtsback moeten spelen. Als middenvelder is dat geen fijne positie. Ik vond dat hij tegen vsco een degelijke wedstrijd speelde op de backpositie.  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.