Stadsfestival zoekt enthousiastelingen

Zwolle – Vanaf 01 september gaat het Stadsfestival van start. Het Stadsfestival is een unieke mix van muziek, theater en beeldende kunst, waarvan de eerste editie plaatsvindt van 01 – 08 september. Het festival speelt zich af in en om de stadsgrachten van Zwolle met als spetterende finale het Thorbeckegracht Concert op zaterdag 08 september. Het Rode Torenplein is het festivalhart; op deze locatie vindt de kaartverkoop plaats, is informatie te verkrijgen en kunt u iedere dag genieten van meerdere voorstellingen en concerten.
Om dit festival succesvol te laten worden, wordt er nog hard op zoek naar vrijwilligers.  Vrijwilligers in alle soorten en maten; logistiek, publieksbegeleider of front-office medewerkers. Opgeven kan samen met vrienden, familie en/of kennissen, de indeling kan hierop aangepast worden. Tijdens het meewerken aan het Stadsfestival leer je veel nieuwe mensen kennen: Je bent voor de bezoekers hét aanspreekpunt en je werkt samen met veel andere vrijwilligers. 

Je krijgt een goed beeld van wat er allemaal achter de schermen van het festival gebeurd en tussen je werkzaamheden door kun je hier en daar een kijkje nemen bij de vele vaarroutes, voorstellingen en concerten. Daarnaast is voor jou als vrijwilliger aan alles gedacht: Van een origineel Stadsfestival T-shirt tot aan het eten en drinken. Al met al is het meewerken aan dit nieuwe festival een ervaring die je niet snel zult vergeten! Lijkt het je leuk om één of een paar dagen mee te helpen met het Stadsfestival? Geef je dan zo snel mogelijk op door een mail te sturen naar: joanne@niekvandersprong.nl. Voor meer informatie, vacatures of kaartverkoop, zie www.stadsfestival.nl

Artikel delen: