Is de gemeente Zwolle de weg kwijt?

Zwolle – Buurtbewoners in Kamperpoort vragen zich af of de gemeente de weg kwijt is.
Rijdt u op de Veemarkt en wilt u naar de Lijnbaan verwijst de gemeente u via de Grote Baan om daar naar toe te gaan, terwijl die afgesloten is rijden. lijnbaan1.jpg
In de Grote Baan aangekomen kunt u niet verder, want men heeft hier paaltjes geplaatst.  Wat nu?  
 
lijnbaan2.jpg 
Artikel delen:
Reacties 11
 1. Wat nu? Lopend of met de fiets geen probleem hoor.
  En indien met de auto: lopen natuurlijk of haal de (vouw)fiets uit/van de auto 😀

  Maar inderdaad…… wonderbaarlijk staaltje werk van de gemeente.


  ⚠️ Meld

 2. ’t Is geen routebordje maar alleen een duidelijk maken waar je die huisnummers kunt vinden. Van dat type bordjes weet ik er nog wel 10 aan te wijzen die je echt niet met een auto kunt volgen.

  Nee, als je echt een stom bord wilt zien: Waallaan hoek Hunzelaan. Staat een verkeersbord “U nadert een voorrangskruising en het verkeer van links moet aan u voorrang geven”. Volgende kruising met Scheldelaan idem. Dat zijn al 2 overbodige borden;)

  Nog meer gekke borden? Hoek Eemlaan en Scheldelaan. Bord “Doodlopende weg” met onderbordje 165mtr. Is het echt van belang te weten hoe lang die doodlopende weg is?


  ⚠️ Meld

 3. Wat een gezeur zeg als je niet door kunt met je auto loop je het laatste stukje toch.Sommige willen ook altijd met de auto vlak voor de deur stoppen en dat lukt in deze tijden niet meer met al dat blik op de weg.Men is tegenwoordig liever lui dan moe


  ⚠️ Meld

 4. @Pieters, dat gaat daar niet echt handig. Maar niet zo miepen met zn allen inderdaad. Iemand er over na laten denken is duurder dan paar overbodige/onzinnige bordjes 8)


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.