Supportersclub PEC Zwolle lanceert nieuwe website

Zwolle – Vanaf heden zal de website http://www.supclubfcz.nl niet meer bijgewerkt worden! Alle nieuwtjes rondom de Supportersclub PEC Zwolle zullen worden weergeven op de vernieuwde website http://www.supportersclubpeczwolle.nl. Recente berichten op oude website zullen worden overgezet naar de vernieuwde website, zodat deze daar ook te lezen zijn.  

Door het lanceren van de vernieuwde website hoopt de Supportersclub PEC Zwolle de geïnteresseerden te kunnen informeren over hetgeen waar zij voor staan, maar ook hoe men lid kan worden, hoe men toegang krijgt tot het supporterscafé, welke voordelen leden van de Supportersclub PEC Zwolle hebben, over uitwedstrijden en de kaartverkoop hiervan, etc. Deze website is mede mogelijk gemaakt door Boersma Internet uit Kampen en vrijwilligers van de Supportersclub PEC Zwolle. Mochten er tips, vragen of suggesties zijn dan kunnen deze gemaild worden naar info@supportersclubpeczwolle.nl. Automatisch op de hoogte gehouden worden van updates op de website? Volg de Supportersclub PEC Zwolle dan op http://www.facebook.com/supportersclubpeczwolle of via http://www.twitter.com/sc_pec_zwolle.

 

De Supportersclub PEC Zwolle verwelkomt je graag op de nieuwe website!

 

Artikel delen:
Reacties 3
  1. Mijn complimenten voor de Supportersclub. Ze pakken het professioneel aan in de ere-divisie. Naast een geweldig logo nu ook een strakke website wat ook goed te lezen is om mijn mobiel. Dit is bij peczwolle.nl bijna niet mogelijk. Ben benieuwd hoe ze zich nog verder zullen gaan ontwikkelen. .


    ⚠️ Meld

  2. Gelukkig is de supportersclub serieuzer bezig dan het bestuur, weer 2 ton voor een wifi verbinding in het stadion maar geen enkele financiële ruimte voor kwaliteit op het veld.


    ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.