DEEP opent danceseizoen in Hedon

Zwolle – Zaterdag 25 augustus opent Hedon haar deuren en dansvloer voor de eerste editie van DEEP in een gloednieuw seizoen. Afgelopen jaar ontdekten meer en meer mensen de unieke sfeer van dit vaste Deephouse, Techhouse en Techno concept van het Zwolse poppodium. Die trend zal zich voortzetten, want vaste waarden Roy El Kei en Joshua Kayn weten vanachter de draaitafels de zaal moeiteloos naar een hoger niveau te brengen. Deze keer worden zij aangevuld door gast dj Ici Sans Merci.
Al op zeventien jarige leeftijd begon Leroy Konjanan met het draaien van platen van grote helden Chris Liebing, Marco Carola en Speedy J. Dit beviel hem zo goed dat hij besloot mee te doen met DJ contests en er meerdere op zijn naam zette. Hij werd zelfs bekroond tot DJ talent van het jaar door dance radiostation SLAM FM en mede daardoor kwam hij terecht in vele grote clubs in Nederland. Onlangs was hij nog op tour door Azië en Australië, maar natuurlijk staat hij ook gewoon achter de draaitafels van Hedon als vast gezicht van DEEP.

Joshua Kayn In de afgelopen jaren is Joshua Kayn uitgegroeid tot een bekende naam in de lokale dancescene. Als resident van DEEP heeft hij zich weten te ontwikkelen tot een artiest met een eigen herkenbare sound. Met invloeden van house, progressive en techno is zijn volwassen muziekstijl moeilijk in een hokje te plaatsen. Tijdens alle voorgaande edities van DEEP heeft Joshua bewezen dat hij met zijn gevarieerde platenkeuze altijd garant staat voor een dynamische set. Ici Sans Merci Techno house was dé passie van de jonge Ismaël uit Amsterdam-Oost. Als DJ Ici Sans Merci heeft hij van zijn hobby zijn beroep gemaakt. Hij speelt de zalen in het club circuit in Amsterdam plat met zijn techno house. Hij probeerde veel opleidingen maar ze hadden zijn interesse niet. Totdat hij op een DJ-cursus leerde hij hoe hij met techno house het publiek kan bespelen. Dat doet hij nu met volledige overgave.

Artikel delen: