Jongeren in Zwolle sluiten zomer af

Zwolle – Het jongerenwerk van Travers Welzijn organiseert ook dit jaar weer in de laatste week van de zomervakantie Summer@thePark. Van dinsdag 28 augustus tot en met vrijdag 31 augustus vindt het evenement plaats in Park de Hogenkamp aan de Ruusbroecstraat in Diezerpoort. Alle Zwolse jongeren van het voortgezet onderwijs zijn van harte welkom om te chillen met hun vrienden bij de vele activiteiten!

summerlogo.jpg 

Summer@thePark is een zomersevenement voor alle jongeren uit Zwolle. De zomer speelt de hoofdrol en dat is terug te zien in de activiteiten die er dit jaar op het programma staan. Dinsdagmiddag wordt er begonnen met een verrassende activiteit om de week te beginnen. Woensdagmiddag wordt er gesport tijdens de Zweet-je-rot-middag met een clinic van een honkballer. Op de woensdagavond is er een spannende nachtactiviteit onder de noemer Plas-in-je-broek-nacht. Donderdagmiddag staat het park vol met opblaasbare activiteiten zoals levend sjoelen, buikschuifen en een rodeostier. Vrijdagmiddag wordt het evenement afgesloten met een strandfeest waar een DJ van Xower de muziek verzorgd.

Jongeren van het voortgezet onderwijs zijn allemaal welkom om te genieten van zomer in het park! Jongeren kunnen gewoon langs komen ze hoeven zich niet in te schrijven. Om mee te doen wordt er 2 euro entree gevraagd. 

Dinsdag 28 augustus – Verrassing 14.00-17.00 uur
Woensdag 29 augustus – Zweet-je-rot-middag 14.00-17.00 uur / 
Plas-in-je-broek-nacht 19.00-23.00 uur
Donderdag 30 augustus – Zwembroek-middag 14.00-17.00 uur
Vrijdag 31 augustus – Strandfeest 14.00-17.00 uur

Artikel delen:

Reageer