Verkeershinder Ceintuurbaan

Zwolle – Aan de Ceintuurbaan vinden van woensdag 22 augustus tot en met maandag 3 september onderhoudswerkzaamheden plaats. Op verschillende momenten zijn delen van de weg afgesloten en gelden er omleidingsroutes of moet verkeer rekening houden met vertragingen.

logo_zwolle_top.jpg 

Van woensdag 22 tot en met vrijdag 31 augustus worden de gedeeltes tussen de Leo Majorlaan en Wipstrikkerallee en tussen het spoorviaduct en de Oldeneelallee onder handen genomen. Van maandag 27 augustus tot en met maandag 3 september vinden er werkzaamheden plaats aan de weg onder het spoorviaduct.

Nachtelijke werkzaamheden van 22 tot en met 25 augustus

Van woensdag 22 augustus tot en met zaterdag 25 augustus tussen 19.00 en 6.00 uur wordt gewerkt aan de Ceintuurbaan tussen de Leo Majorlaan en Wipstrikkerallee en tussen het spoorviaduct en de Oldeneelallee. Het gaat alleen om de rijstroken voor verkeer richting Heino. Er komt een nieuwe asfaltlaag, detectoren in het asfalt en nieuwe markeringen.

Als gevolg van de werkzaamheden zijn de genoemde delen van de Ceintuurbaan ’s nachts afgesloten voor verkeer richting Heino. Dit kan omrijden via de omleidingsroutes. Voor verkeer richting Zwolle centrum blijft de Ceintuurbaan toegankelijk. Ook de kruispunten met de Leo Majorlaan, Wipstrikkerallee en Oldeneelallee blijven toegankelijk.

 

Rijstroken afgesloten op 25 en 27 augustus

 

In verband met het harden van het beton is het op zaterdagochtend 25 augustus voor verkeer op de Ceintuurbaan richting Heino niet mogelijk rechtsaf te slaan op de kruising met de Wipstrikkerallee én op de kruising met de Oldeneelallee. Verkeer kan omrijden via de omleidingsroutes.

Ook de rechter rijstrook voor doorgaand verkeer is op beide kruisingen afgesloten. Verkeer kan gebruik maken van de andere rijstrook voor rechtdoorgaand verkeer. Linksaf slaan blijft mogelijk.

 

Op maandag 27 augustus is het voor verkeer op de Ceintuurbaan richting Heino niet mogelijk linksaf te slaan op de kruising met de Kuyerhuislaan én op de kruising met de Zalnéweg. Ook dit in verband met het harden van het beton. Verkeer kan omrijden via de omleidingsroutes.

 

Ook de linker rijstrook voor rechtdoorgaand verkeer is op beide kruisingen afgesloten. Verkeer kan gebruik maken van de rechter rijstrook voor doorgaand verkeer. Rechts afslaan blijft mogelijk.

Afrondende werkzaamheden van 27 augustus tot en met 31 augustus overdag

 

Van maandag 27 augustus tot en met vrijdag 31 augustus vinden overdag afrondende werkzaamheden plaats tussen 9.30 en 15.00 uur. Verkeer behoudt doorgang, maar moet rekening houden met enige vertraging. Tijdelijk kan het voorkomen dat opstelstroken op de kruising met de Wipstrikkerallee / Kuyerhuislaan en de kruising Oldeneelallee / Zalnéweg zijn afgesloten voor verkeer richting Heino. Verkeer kan dan gebruik maken van de omleidingsroute.

Omleidingsroute in de periode 22 augustus tot en met 31 augustus

 

Verkeer met bestemming Kuyerhuislaan kan tijdens de werkzaamheden omrijden via Leo Majorlaan – Wipstrikkerallee. Verkeer met bestemming Marslanden en of Heino, kan rijden via Leo Majorlaan – Marsweg – Oldeneelallee.

Werkzaamheden spoortunnel van 27 augustus tot en met 3 september

 

Van maandag 27 augustus tot en met maandag 3 september vinden werkzaamheden plaats aan de weg in de spoortunnel. Het gaat om de rijbaan voor verkeer vanuit Heino. Verkeer vanuit Heino wordt daarom over de andere rijbaan geleid. Verkeer in beide rijrichtingen heeft daardoor maar één rijstrook beschikbaar en moet rekening houden met vertragingen. Er komt een nieuwe asfaltlaag en er worden nieuwe markeringen aangebracht.

Artikel delen:

Reageer