Auto’s botsen op kruising Oldeneelallee-Marsweg

Zwolle – In de vroege ochtend van 18 augustus zijn de hulpdiensten om 3:12 geallarmeerd voor een ongeval met letsel op de kruising Oldeneelallee met de Marsweg.

18-08-2012_aanrijdingoldeneelalleemarsweg1.jpg 

Ter plaatse troffen de hulpverleners twee auto’s aan waarvan er één op de zijkant was beland na de aanrijding. Zeker twee slachtoffers zijn per ambulance naar het ziekenhuis gebracht met onbekend letsel. Medewerkers van de gemeente hebben de weg voorlopig afgezet zodat de technisch verkeersspecialisten de sporen van de aanrijding in kaart kunnen zetten. Een bergingsbedrijf heeft later de voertuigwrakken afgesleept. Meer duidelijkheid over de aanrijding is er op dit moment niet.

18-08-2012_aanrijdingoldeneelalleemarsweg2.jpg

18-08-2012_aanrijdingoldeneelalleemarsweg3.jpg

18-08-2012_aanrijdingoldeneelalleemarsweg4.jpg 

Artikel delen:
Reacties 16
 1. Jah.!?? Gelukkig maar ik heb de mevrouw helaas niet mijn excuses aan kunnen bedieden omdat ik niet mocht weten waar ze was of iets maar ik ben heel blij te horen dat het na omstandigheden goed met haar gaat.!!


  ⚠️ Meld

 2. Toch vreemd dat je op dat rustige tijdstip op zo’n overzichtelijke kruising elkaar zo kunt raken. Ben benieuwd naar de toedracht. Sterkte voor de gewonden.


  ⚠️ Meld

 3. Toelichting.!: ik reed de kruising op van de voltastraat richting bas autowas en mevrouw kwam van de richting van whijtmener plas richting zwolle zuid ik reed se kruising op en en keek goed om me heen maar heb de auto van mevrouw volledig over het hoofd gezien en ik zag ook geen verlichting van de auto van mevrouw en toen ik de kruising over stak keek ik naar rechts en zag alleen nog maar de spiegel van de auto en toen waa het al te laat.’
  Zij raakte mijn auto in de zijkant en ik vloog gelijk op zn zij en gleed door tegen een paal aan.!! Verser heb ik het niet mee gekregen.!!!


  ⚠️ Meld

 4. Gelukkig valt het voor jou en de betrokken mevrouw mee, zoals ik begreep. Respect dat je als eerste naar haar toestand vraagt en eerlijk aangeeft hoe het is gegaan. Fouten maken is menselijk, het gaat erom hoe je er daarna mee omgaat en zoals ik het lees, doe jij dat heel beschaafd. Respect daarvoor, dus. En sterkte met het herstel en de verdere afwikkeling. Zo’ n ongeluk heeft toch behoorlijke impact.


  ⚠️ Meld

 5. Toch wel apart. Donker, overzichtelijke kruising maar dan het andere voertuig niet zien aankomen. Had die dame misschien vergeten de verlichting te ontsteken? Of misschien reed ze met stadslicht? Of is er niet goed gekeken?
  Vreemd vind ik het in ieder geval wel.


  ⚠️ Meld

 6. Nou wfvn zoals ik ookal in mn eerdere toelichting had vermeld is dat ik heb de hele auto over het hoofd geZien en dacht ook dat de auto verlichting mij wel opgevallen moet zijn mischien waren se indd wel niet geschakeld maar daar kan ik biet over oordelen want ik heb het niet goed gezien ik heb de hele auto gewoon over het hoofd gezien en hierdoor kwam er een heel vervelend ongeluk uit.!! Ik hoop dat de mevrouw in kwestie ook hier nog een keer op zal kijken en even wat achterlaat want niemand wou mij ook maar iets voor info geven van de mevrouw hiervan baal ik omdat ik niet eens weet wie de vrouw is hoe ze er uit ziet of wat dan ook.!! Ik weet niet eens wie ik heb aangereden een heel raar gevoel os dat.!! Ik ben blij dat de vrouw het dan toch naar omstandigheden goed maakt.!!


  ⚠️ Meld

 7. Noisso, ik neem aan dat je straks voor de verzekeringskwestie in contact zult moeten treden. Je kunt blijven piekeren over hoe het heeft kunnen gebeuren, maar het belangrijkste is dat jullie beiden er kennelijk relatief goed vanaf zijn gekomen.


  ⚠️ Meld

 8. Dame’ jah daar heb je ook gelijk in.! We zijn er beter van af gekomen dan verwacht dus ben al blij genoeg ermee.!! En inderdaad met de verzekering zien we het vanzelf.!!


  ⚠️ Meld

 9. He Noisso,

  Het was de instructie van het ziekenhuis personeel dat er geen informatie gegeven moet worden. Waarschijnlijk zijn daar in het verleden wel problemen uit ontstaan, bijvoorbeeld als beide partijen elkaar de schul geven of zo. Ook al geloof ik zo dat je alleen goede bedoelingen hebt. Ik ben trouwens degene die nog even met je moeder heeft gesproken in het ziekenhuis, en een collega van die mevrouw. Toen ik vroeg hoe het met jou was zeiden ze ook dat ze daar geen antwoord op mochten geven. Dus ik heb me ook maar aan die regels gehouden.

  Het contact zal straks wel komen via de verzekering, en dan kunnen jullie elkaar nog wel spreken.

  Het gaat met haar best redelijk. Ze heeft wel een gekneusde schouder en een hersenschudding, en was vandaag nog steeds duizelig, maar de verwachting is dat het allemaal goed gaat komen. Gelukkig gaat het met jou ook goed. Wat dat betreft valt de schade best mee voor zo’n grote klap.

  Wel zonde van die auto, die was 2 weken oud…


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.