24 jarige man aangehouden voor mishandeling

Zwolle – Een 24-jarige inwoner uit Zwolle werd op zaterdag 18 augustus rond 02.00 uur aangehouden voor mishandeling.

De verdachte had even daarvoor een kermisexploitant tegen zijn hoofd geslagen. De exploitant deed onderhoudswerkzaamheden aan de kermisattracties toen hij harde klap hoorde tegen een kermiskraam. Toen hij ging kijken zag hij de verdachte met kracht tegen een kraam slaan. Hij sprak de verdachte hierop aan. Deze bedacht zich geen moment en ging onmiddellijk over tot de mishandeling van de exploitant. De verdachte werd overgebracht naar het politiebureau en ingesloten. Tegen hem werd proces-verbaal opgemaakt.

Artikel delen:
Reacties 6
 1. Dit soort dingen gebeuren bijna altijd in nachten van het weekend.
  De oorzaak zal veelal liggen bij middelen die het normale gedrag veranderen.  ⚠️ Meld

 2. Het is toch werkelijk ongelofelijk. Je zou er bijna om moeten lachen, zo treurig. Geef die blagen een slok alcohol en het is meteen klaar met die normaal oooh zo sociale nette jongeman.


  ⚠️ Meld

 3. De werkelijkheid wordt toch altijd verdraaid. Wij waren er bij, woudn gaan pinnen en hebben gezien hoe het ging. De jongeman wou gaan plassen en viel toen tegen de kraam aan, waarna gelijk vier kerels aan kwamen stormen en aanvielen van achteren waarop de jongeman een duw terug gaf. Niks geen mishandeling en in onze ogen de verkeerde die nu als de kwade wordt gezien.


  ⚠️ Meld

 4. precies de jongeman deed niks dan alleen maar vallen tegen kermis wagen. er kwamen toen gelijk 4 mannen naar buiten en begonnen gelijk te slaan, dus verkeerde krijg hier de schuld. stelletje asociale hufters zijn het eerst iemand stiekem in elkaar slaan en dan aangifte doen. als die gene die geslagen is een tegen aangifte wil doen ik wil wel getuigen en vertellen wat echt is gebeurd. mvg van een oplettende burger


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.