Mishandelingen door PEC supporters

Zwolle – Na de wedstrijd PEC – Vitesse, zijn door een groepje PEC supporters diverse mensen mishandeld.

politienieuws_logo.jpg 

Meerdere aangiften van openlijke geweldpleging zijn daarover gedaan. Zo ook een 45-jarige automobilist uit Zwolle die met zijn auto na de wedstrijd naar huis wilde rijden. Ter hoogte van de stoplichten bij de Meppelerstraatweg hoorde hij een harde klap tengevolge van een tik op zijn auto. Toen hij uit zijn auto kwam om hiervan iets te zeggen kreeg hij gelijk klappen van meerdere PEC – supporters. Ook zijn zoon en de twee andere inzittenden van de auto die hem te hulp schoten werd geschopt en geslagen. Beiden hebben aangifte gedaan. Getuigen van deze mishandeling worden verzocht contact op te nemen met de politie via telefoonnummer 0900-8844. Ook roept de politie mogelijke andere slachtoffers van mishandeling na de voetbalwedstrijd, die geen aangifte hebben gedaan, dit als nog te doen. De meldingen van mishandeling zijn in behandeling genomen.

Artikel delen:
Reacties 97
 1. Supporters? Kunnen we dit soort relschoppers beter niet langer supporters noemen? de club heeft het al moeilijk genoeg zonder dit soort bijverschijnselen.


  ⚠️ Meld

 2. gewoon weer triest voor woorden dat de strijd zich ook weer buiten de lijnen van het stadion zich bevindt.en noem deze mensen voortaan geen pec-supporters want dit zijn geen supporters.triest triest en nog eens triest


  ⚠️ Meld

 3. Stadionverbod meteen, dit zijn lui die puur en alleen op rellen uit zijn, dat zijn geen PEC supporters. Meteen verbannen dat volk. Brengt Zwolle wel weer in een lekker daglicht.


  ⚠️ Meld

 4. Omdat je iemand slaat ben je Ineens geen supporter..Apart ??
  Ik was er niet bij maar heb vernomen dat er uit die auto ook een paar kreeten zijn gekomen ! Niet dat ik goedpraat dat er dan geslagen word maar er zal vast niet zinloos op zijn auto geslagen zijn ! elke verhaal heeft meerdere kanten
  en actie geeft reactie !


  ⚠️ Meld

 5. Beste Hoi, Gelukkig praat ook jij het niet goed, Maar als iemand je van uit een auto beledigende kreten toeschreeuwt die jou persoonlijk kwetsen dan noteer je het kentekennummer en dan doe je aangifte van belediging bij de politie, Zo werkt onze rechtsstaat en houden we de maatschappij leefbaar.


  ⚠️ Meld

 6. Degene die hoi heet en niet eens zijn eigen naam durft te zeggen
  als je er niet bij was hou dan.ook je muil! Toevallig waren het mijn
  vader en broers en volgesmij is het vrij normaal als je dan
  uit de auto stapt en vraagt wat de bedoeling is als je dan ineenkeer
  door een paar man in elkaar geslagen word dan verdien je van mij
  wel meer dan alleen dan een stadion verbod kansloze figuren!
  Dit verhaal krijgt iniedetgeval nog wel een staartje en komen hierr
  niet mee weg !!!


  ⚠️ Meld

 7. Ze hebben gisteravond al lang gedaaan ook fotos gemaakt van de mishandeling blauwe plekken dus ze hebben wel een probleem als ze gepakt worden


  ⚠️ Meld

 8. Die eikels moeten gevoneden worden flink gestraft worden verbod krijgen voor min 5jaar en een geldboete geven, wie weet leren ze het dan mischn wel….
  Ik vrees alleen nog dat het ergste nog moet komen wanneer ajax en feenord hier komen voetbalen, hoppelijk zal de inzet van de politie en de echte supporters het voor elkaar krijgen dat het bij voetbal blijft en die parasieten weg blijven..


  ⚠️ Meld

 9. Linda’s hoop voor jou en je familie dat die ezels opgepakt worden flinke geldboete betalen en voor lange tijd verbod krijgen zo dat ze ervan leren en nooit meer zoeits doen want als ze makkelijk ervan komen dan flikken ze dat binnen de korte tijd weer, jammer alleen dat er hier niet altijd tegen strenggenoeg wordt opgetreden
  Sterkte je familie


  ⚠️ Meld

 10. Waarom zal ik me naam geven? is tog helemaal niet relevant want ik was er niet eens. en waarom zal ik me muil houden Ik mag hier gewoon op reageren ik snap dat je gefrustreert ben maar ga dat lekker op iemand anders af reageren.
  En mischien heet ik wel Hoi en ben ik een Chinees !!  ⚠️ Meld

 11. hoi je blijft wel dom reageren hoor.ten eerste was je er niet bij ten tweede schrijf je iets in je eerste reactie wat bij jou alleen maar gissen is en wat nu blijkt in linda,s verhaal zeker een heel ander verhaal is.dus ik zou zeggen reageer alleen als je het wel zeker weet van hoe het gegaan is en ga geen domme dingen rond slingeren wat totaal de waarheid niet is.of ben je soms familie van die gasten die dit flikte


  ⚠️ Meld

 12. Het verhaal zal vast wel weer twee kanten hebben. ’toen hij uit de auto kwam om hier iets van te zeggen’. Ja vast, leuk om in de aangifte op te laten nemen haha.  ⚠️ Meld

 13. Typisch gevalletje van drugsgebruik. Een gezond persoon schopt niet iemand tegen het hoofd als ie op de grond ligt.

  Viel me sowieso al op dat in het uitvak in Kerkrade het blauw stond van de wietrook. Stonden ook een paar supporters te ‘schuiven’ met hun mond, verschijnsel van coke/speedgebruik. Algemeen bekend dat er een uitgebreid netwerk van drugs op de tribunes van de Eredivisie is. Nadeel voor de echte supporters is dat coke/speed/wiet de grenzen van pijn en inlevingsvermogen verlaagt/oplost van deze raddraaiers en daarmee veranderen ze in kleine psychopaten. En reken maar niet op de politie IN het stadion, die staan weer eens ‘machteloos’

  Ik zou zeggen tegen deze raddraaiers: Goed zo, slik/snuif nog ff door, geef de club maar slechte naam, neem dat beetje sympathie dat je krijgt als nieuwkomer maar meteen weer af. Stel je voor dat het een keer een feest wordt als er gevoetbald wordt in deze mooie stad. (Sarcasme)


  ⚠️ Meld

 14. Waar kan ik aangfite doen? Ik huppelde gisteravond vrolijk over de ceintuurbaan en werd opeens beschoten door een groep mensen. Deze meenden mij af te mogen schieten omdat ik een gewei op mijn hoofd heb. Puur racisme omdat ik er anders uit zie:o


  ⚠️ Meld

 15. PEK is BEK, welkom terug in de Eredivisie met al zijn aardige bijkomstigheden. Daar zullen de nieuwe adverteerders blij mee zijn met dergelijke acties van de (eigen) supporters. Leuk om aan PEK gelinkt te worden. En dit was de eerste thuiswedstrijd nog maar.


  ⚠️ Meld

 16. @Hoi

  jammer dat jij zo bent. echt waar. ik haat je nu, want jij zegt wat je vind. dat vind ik niet leuk. oh, nu haat ik mezelf ook want ik vind wat ik vind. dat vind ik raar. of VINDingrijk, oftewel hoi…. doei.


  ⚠️ Meld

 17. Wat ik nu hoop is dat iemand van de bewuste groep zichzelf aangeeft. Dat hij zich diep schaamt! Maar dat past waarschijnlijk niet bij de kultuur van de ‘echte’ voetbalsupporter.

  Daar geef je niet toe dat je, ook al zijn het je eigen supporters, wat dan ook aangrijpt om te gaan slaan. Dat meppen hoort er gewoon bij….. Daar moeten de andere (succes-) supporters niet moeilijk over doen.


  ⚠️ Meld

 18. Voetbal is al lang niet alleen sport, het is vooral commercieel getint en er komen foute mensen op af.
  Aan de inzet van Politie en schade aan andere zaken zijn hoge kosten verbonden, ik ben van mening dat de voetbalclubs dit moeten betalen.
  Als het alleen om de sport gaat spelen ze maar zonder publiek.  ⚠️ Meld

 19. HansV: Wat een onzin. PEC heeft haar zaakjes in het stadion volledig onder controle en incidenten komen hier nauwelijks voor. Het zou wat zijn zeg, dat je de clubs aansprakelijk kunt stellen voor het gedrag van een paar ezels die zich na de wedstrijd elders in de stad misdragen. Kom eens met een origineler argument dan dat geroeptoeter over hoge politiekosten etc. Kan het misschien zijn dat er een maatschappelijk probleem aan dit incident ten grondslag ligt? En is een voetbalclub daar ook verantwoordelijk voor? Stop met roeptoeteren!


  ⚠️ Meld

 20. Wat een stemmingmakerij zeg! Het hele voorval heeft zo te zien NIETS met voetbal te maken. Stoere meneer in auto vind het nodig om zich als een lul te gedragen en verdomd het om overstekende mensen fatsoenlijk de ruimte te geven. Nog stoerdere voetgangers voelen zich groot en profiteren van de stomme keus van automobilist om uit te stappen en leven zich uit.
  Gemekker over PEC…
  Het is al erg genoeg dat dit soort dingen gebeuren maar dit soort journalisme moet je zeker de nek om draaien in Zwolle.
  Net als dat stomme bericht over het ‘vele geweld’ op het straatfestival.
  Een paar lullige incidentjes waar ze in Staphorst nog niet warm van worden… Sensatiezoekers, bah!!


  ⚠️ Meld

 21. @ Gajeschamen

  Jij bent erbij geweest begrijp ik? Jij schrijft dingen die ik in het stuk niet zie staan.

  Jij zegt dat de automobilist zich als een lul gedragen heeft en dat het niets met voetbal te maken heeft?
  Kan je wat duidelijker uitleggen wat er gebeurd is (in de veronderstelling dus dat jij het hebt zien gebeuren)


  ⚠️ Meld

 22. Ik vind het wel een helder verhaal van Gajeschamen. Het bericht verhaalt alleen over de klap op de auto en wat daarna gebeurde. Hij voegt toe wat er volgens zijn (?) waarneming daarvoor gebeurde.
  De politie vraagt getuigen zich te melden. Al gedaan?


  ⚠️ Meld

 23. Nee…Er heeft tijdens de her-bouw van de weg altijd een bol-camera op de hoek meppelerstraatweg-ceintuurbaan gestaan. (waarvan ik aanneem dat die op de weg gericht staat)


  ⚠️ Meld

 24. wil graag een x met mijn zoontje naar zwolle…..maar nee dankje dat kan al niet eens meer…Linda s…ik vind het echt heel erg voor je vader en broer…ga je leuk naar een wedstrijd krijg je dit.


  ⚠️ Meld

 25. @Dame:
  Ik vind het helemaal niet zo helder.
  Waarom heeft het niets met voetbal te maken? (waarom wel trouwens? wat is er gezegd? Of is het humeur van de supporters dermate slecht geworden door het verlies van PEC dat ze wel heel gemakkelijk de handen zijn gaan gebruiken?)
  Het is gebeurd ter hoogte van de verkeerslichten. Hij gaf overstekende mensen geen ruimte? Staken die mensen bij de verkeerslichten over of op andere plekken? Indien bij de verkeerslichten, wie had groen? Hoezo gaf de automobilist de mensen geen ruimte?

  Ik ben dus wel erg benieuwd naar één en ander


  ⚠️ Meld

 26. haha doosje misschien moet je je zoontje dan gewoon lekker in huis opsluiten. Kan natuurlijk ook van alles misgaan maar sluit je wel veel uit 🙂


  ⚠️ Meld

 27. Dat zijn idd relevante vragen, WFvN. Ik las het als een verkeersruzie die na de wedstrijd plaatsvond en daar dus in beginsel niet mee te maken had, behalve misschien dat de lontjes al wat teveel waren opgebrand. Het is druk na een wedstrijd, dus elkaar ruimte geven is hoe dan ook aan de orde. In mijn interpretatie stelde Gajeschamen dat de automobilist dat niet deed en de voetgangers hinderde. Die sloegen op de motorkap (een tafereel dat vaker in die situatie voorkomt), waarna de automobilist uit de auto sprong etcetc.
  Maar hoe simpel het geval misschien lijkt, er blijven altijd vragen over die beantwoord moeten worden, zoals jij aantoonde.
  Je zult het wel met mijn oproep aan Gajeschamen eens zijn dat hij bij de politie een getuigenis moet afleggen. Die moeten het verhaal uiteindelijk reconstrueren.


  ⚠️ Meld

 28. voor elke relnicht!! die zegt dat hij of zij voetbalsupporter is, geef je zijn of haar clubje een boete van 1000 euro!

  eens kijken hoe snel de clubs iets gaan ondernemen tegen hun eigen leden cq supporters.. die zich misdragen.

  supporters wijzen naar de club en de clubs wijzen naar de verantwoordelijkheid van de supporters..

  dus.. ‘ook’ de clubs trakteren op een boete!


  ⚠️ Meld

 29. Voor alle betrokkenen: jullie zijn gewoon een stelletje zielige frusties, die na het verlies van je cluppie zonodig even moesten afreageren. Veel succes met de over-en-weer aangiftes. De hermandad heeft er maar weer druk mee. Weer minder tijd over voor belangrijker zaken. Dat hier nog zoveel aandacht aan wordt geschonken verbaast me nog het meest.


  ⚠️ Meld

 30. LEUK! Zwolle in de eredivisie! (Wat doen ze er eigenlijk, maar dat even ter zijde 8))
  Jammer dat sommige supporters niet zo goed tegen hun verlies kunnen en het gelijk weer hun verlies botvieren op anderen…Erg sneu en simpel!  ⚠️ Meld

 31. @gajeschamen jij weet er blijkbaar ook niks van want mijn vader heeft zich niet als een lul gedrsgen als je de niruwsberichten een beetje hebt gelezen dan stast daar ook.in dat deze kansloze groep van 30 man al meerdere dingen vernield hebben.door stenen te gooien jij stapt zeker niet uit als er een steen op je suto beland? En. Hun zijn niet de enigste die mishandeld zijn waren er meer. Oftewel kansloze figuren voor een lange tijd op laten sluiten!


  ⚠️ Meld

 32. Waar er twee vechten hebben er over het algemeen ook twee schuld. Stapte vast niet uit de auto om ‘foei’ te zeggen en zal waarschijnlijk ook wel wat geprovoceerd hebben vooraf aan dit incident.

  Sfeertje in het stadion was prima, jammer dat dit dan gebeurd.
  PEC is back!


  ⚠️ Meld

 33. Was jij er wel bij dan Linda? Niet alle papa’s vertellen de waarheid. Ik hoor en lees verschillende verhalen dus het zal wel ergens in het midden liggen.


  ⚠️ Meld

 34. Er lijkt me geen reden om aan het verhaal van Linda te twijfelen. Maar o.k. het is wel een eenzijdige belichting van de zaak. Zou één van de daders zich hier uit kunnen laten over de andere kant misschien 😛


  ⚠️ Meld

 35. Bericht door linda s, op 20 augustus 2012 om 18:42

  jij stapt zeker niet uit als er een steen op je suto beland?

  Is niet mijn eerste gedachte om uit te stappen als ik in zo’n troep verzeild geraakt van. Ik denk meer aan vol gas geven en weg wezen. Maar dat kan misschien niet omdat er andere auto’s voor staan.

  Oftewel kansloze figuren voor een lange tijd op laten sluiten

  Zijn die lui wel aangehouden? Of is er in ieder geval bekend wie het zijn?


  ⚠️ Meld

 36. @doosje
  Gewoon een keer gaan met je zoontje naar een wedstrijd. Dit heeft buiten het stadion plaatsgevonden maak ik op uit het bericht en heeft dus niets met de club te maken. IN het stadion is het altijd gezellig, ik neem aan dat deze personen ook nooit in het stadion komen maar gewoon met een PEC sjaaltje om zich buiten het stadion ophouden en net doen alsof ze supporter zijn. Gewoon om uit naam van PEC dit soort rotzooi te kunnen trappen. Toen we nog in de Jupiler speelden gebeurde dit ook niet.


  ⚠️ Meld

 37. @linda s: Nee, ik weet er inderdaad niets van.
  Wat ik schreef was een door mij bedachte situatie die je te vaak tegenkomt in het moderne leven.
  Stupide meningsverschillen moeten schijnbaar eindigen in vernieling van eigendom en/of mishandeling.
  Dit is uiteraard niet acceptabel en moet naar mijn mening hard aangepakt worden.

  Ik heb verder geen andere berichten gezien of gehoord over deze mafketels of stenen gooien, behalve dat hier door de politie werd gesproken over “mogelijke andere slachtoffers”

  En nee, als ik een steen tegen mijn auto krijg en ik zie 30? man staan dan stap ik NIET uit!

  Het ging mij er echter om dat het er niet toe doet waar die mensen 20 minuten voor dit incident waren.
  Cafe, thuis, de kapper, volleybalclub of PEC Zwolle, het is irrelevant. Dit kan jammergenoeg overal gebeuren en heeft niks te maken met PEC.
  Als er iemand op zaterdagnacht in de stad word lensgemept staat er toch ook niet bij uit welk cafe ze kwamen en wat ze hadden gedronken?
  Dan hadden vele cafe’s in Nederland hun deuren al lang kunnen sluiten.
  T’is vies makkelijk scoren dit soort relberichtjes!


  ⚠️ Meld

 38. Maar inderdaad, is er al iets vernomen van de politie over de daders of eventuele andere slachtoffers?

  @Doosje: Geloof nu niet dat jij of je kind niet veilig zijn in het IJsseldelta voetbalstadion. Ben je zelf wel eens geweest?


  ⚠️ Meld

 39. Nee is bij de stoplichten gebeurd bij de mac. En die stond op rood toen het gebeurde dus dan.kan je niet wegrijden en ik zou wel uitstappen om er wat van te zeggen het was niet echt een bepaald goedkope auto. En nee zijn nog niet aangehoude maar vriende. Van ons zijn al bezig met beelden op te sporen scheeld dat mijn vriend veel conecties heeft bij de voetbal ..


  ⚠️ Meld

 40. linda s, ik denk dat 99% van alle mensen door zou rijden mocht er iets dergelijks gebeuren. Ik denk dan ook dat de mannen die in de auto zaten niet uit de auto zijn gekomen voor een stevige verbale reprimande. En ik kan me ook niet voorstellen dat er niks aan vooraf is gegaan. Zoals Janneman terecht stelt, waar twee partijen vechten hebben er twee schuld. Daarnaast moet je je bij de feiten houden. Je stelt dat de politie heeft gezegd dat de betreffende groep vernielingen heeft aangericht. In het krantenbericht staat dat de groep MOGELIJK meerdere mensen heeft mishandelt dan wel niet vernielingen heeft aangericht. Dit is een aanzienlijk verschil. Tevens is het krantenbericht opgesteld door de media, die zijn informatie krijgt van de politie. De politie heeft alle informatie gekregen van de inzittenden van de auto. Dat is dus één kant van het verhaal. Allerminst objectief kunnen we wel stellen. En het feit dat ”vrienden” van ”jullie” bezig zijn met beelden op te sporen vind ik bijzonder vreemd. Tenzij je ”vrienden” van de politie bedoelt. Ik kan me namelijk niet voorstellen dat er andere mensen beelden kunnen verkrijgen van omringende bedrijven.


  ⚠️ Meld

 41. Nee niet beelden van wat er gebeurd is maar ik.bedoel daar fotos mee van mensen die hhn hebben.omschrdven en aangezien.mijn vriend achter de bar staat bij pec weet hij wel wat daar allemaal rond loopt. En van die vernielingen staat niet alleen in de berichten maar was ook al bij de politie bekend want wss is er vanaf het stadion al begonnen met stenen gooien en vernielingen..


  ⚠️ Meld

 42. Waarom ga je niet in op de rest wat realist zegt? En ben je er van op de hoogte dat een minderheid van de bezoekers bij pec in het supporterscafe komen waar jou vriend ze zou moeten herkennen van willekeurige foto’s?


  ⚠️ Meld

 43. Hoezo verader als iemand iets met jouwn schoonvader/vader doet wil jij zeker niet weten wie het is en wie zegt dat hij er verder wat mee gaat doen we willen alleen weten wie dit gedaan heeft..


  ⚠️ Meld

 44. @zuid omdat het daar in het begin van het gesprek ook al over ging waarom zou ik er dan nu weer op in gaan? En ha dat weet ik ook dat niet iedereen daar komt


  ⚠️ Meld

 45. In mijn ogen worden er enkele punten aangekaart waar nog geen antwoord op is gegeven. Dat hier geen antwoord op gegeven word zal ongetwijfeld zijn redenen hebben. Ik heb het vermoeden dat de ”slachtoffers” in dit geval niet geheel onschuldig zijn. Waarom stap je immers uit als er een groep van 30 losgeslagen PEC hoolies op je auto slaat? (er van uit gaande dat de berichtgeving hier boven klopt) Zo zijn er nog meer punten waar onduidelijkheid over bestaat. Ik kan alleen maar gissen naar de waarheid. Maar ik heb sterk het vermoeden dat het niet gegaan is zoals in het artikel word beschreven.


  ⚠️ Meld

 46. Dat is jouwn mening. Ik weet dat mijn vader niet zo is en ookal was dat wel zo. Dan ga je niet met zn 30e op 4 of beter gezegd 3 manne. Want 1 broer van mij is in de auto gebleven en die is zelfs in de auto geslagen . Beetje man doet 1 op 1 en gaan er niet met zn alleen op af!


  ⚠️ Meld

 47. Dus jouw vader had verwacht dat er gepraat zou worden zodra hij uit was gestapt? Terwijl er volgens hem al op de auto was geslagen. Dan is het naar mijn mening wel erg naïef om te denken dat het verbaal opgelost zou worden. Ik denk eerlijk gezegd dat de inzittenden dachten dat ze de groep wel even af zouden bluffen zodra ze uitgestapt waren. Praten kan je immers ook vanuit de auto doen, daar hoef je niet voor in de benen te komen.


  ⚠️ Meld

 48. En daar komt de aap uit de mouw, gewoon een ordinaire vechtpartij. Die gasten in de auto wilden gewoon op de vuist gaan en stapten daarom met z’n allen uit.


  ⚠️ Meld

 49. @peterdegoei ga een boek zchrijven ofso want je bent blijkbaar goed in verhalen verzinne. Want waar baseer jij je verhaal van? Klopt namelijk.niks van. Mijn vader is eerst in zn eentje uitgestapt om er wat van te zeggen en toen er een groep op hsm begon te slaan zijn de andere twee pas uitgestapt..


  ⚠️ Meld

 50. PEC Zwolle supporters die hun eigen publiek met stenen gaan gooien? Als het de andere club was kan ik dat nog begrijpen. Kan me niet voorstellen dat supporters uit het niets hun eigen supporters gaan bekogelen met het gevaar dat ze hun “eigen mensen” raken…


  ⚠️ Meld

 51. Ook ik geloof er niets van dat het allemaal zo zwart/wit en hoe vaker Linda hier reageert hoe ongeloofwaardiger het overkomt maar al met al heeft het niets met PEC te maken. Zoals iemand hier al eerder zij gebeuren dit soort zaken ook in de stad en dan wordt de kroeg er ook niet voor aansprakelijk gesteld. Vervelend dat het gebeurt maar waar twee vechten hebben inderdaad ook vaak twee schuld.


  ⚠️ Meld

 52. Dat het niets met PEC te maken zou hebben, vind ik wat overdreven. De voetbalwedstrijd (dus PEC) hebben wel degelijk in aandeel in de oorzaak. Dat betekend niet dat ik ze direct aansprakelijk wil stellen voor dit gebeuren. Wel zou ik graag zien dat hun verantwoordelijkheid qua beveiliging niet ophoudt bij de poorten van het stadion.


  ⚠️ Meld

 53. @Jasper, tot hoever wil je die beveiliging dan door trekken. Dit gebeurde, als ik e.e.a. goed gelezen/begrepen heb bij het kruispunt van Mc Donalds.


  ⚠️ Meld

 54. Tuurlijk heeft dit met voetbal te maken…grote groep voetbal supporters voelt zich veilig om dit gedrag te vertonen (weinig kans dat je nu opgepakt wordt in een grote groep)

  Beveiliging moet doorgetrokken worden tot aan de MC Donald door camera’s (er staat er overigens al 1 op die hoek), omdat er een grote stroom supporters die kant op loopt.
  Door camera’s en deze beelden gericht te gebruiken, desnoods in de media, om mensen te pakken maakt dat deze groepen na gaan denken. McD zelf heeft geloof ik zelf extra beveiliging op wedstrijd dagen.  ⚠️ Meld

 55. Hoeft niet door de politie gedaan te worden ivm openbare weg…
  Securitas doet nu ook al de camera beelden van bijv de camera’s die overal op de Hessenpoort staan…zitten volgens mij zelfs in dezelfde ruimte als de politie.


  ⚠️ Meld

 56. Wat ongelooflijk veel aandacht voor dit incident en wat een ideeën hebben de meesten hier…blaas het niet zo op joh, of hebben jullie verder niets te doen…


  ⚠️ Meld

 57. Onzin, er staat na elke wedstrijd al overal politie op de kruispunten om het vertrek te begeleiden. Alleen als een stel maloten elkaar gaan provoceren dan is een conflict ofwel een “ordinaire vechtpartij” al net zo snel weer voorbij als wanneer deze begonnen is. Het is nog al een gebied vanaf het stadion tot aan de snelweg wat jullie zo willen beveiligen. Nog groter dan het stadion! Lijkt me niet reeël dit. Al snap ik het idee er achter wel. Ik denk dat de politie na dit voorval na de wedstrijd de komende tijd nadrukkelijker aanwezig zal zijn wat wellicht preventief werkt, maar goed waar twee partijen graag willen knokken is altijd een weg te vinden.


  ⚠️ Meld

 58. @ 1stejohn: onzin…waarom is het mogelijk om een industrieterrein helemaal vol te hangen met camera’s (Hessenpoort) en een klein stukje Ceintuurbaan niet ??
  Met de juiste camera’s heb je er maar een paar nodig.

  Politie staat er alleen maar te staan…met camera’s kun je ze ook nog veel gerichter aansturen. (zelfde pricipe als in de binenstad)


  ⚠️ Meld

 59. Waar komt deze onzin vandaan 30 man!!
  Als die grote vent niet was gaan scheeuwen van uit de auto was dit nooit gebeurd.
  En dan optrekken midden op de kruising uitstappen en dan gaan schreeuwen zo van,je kop gaat er aan of iets in die trand..
  Hij dacht daar gaan ze wel van op de loop ik ben 1.80 a 1.90 140 kg en dat zijn broekies,maar kijk wat die er van heeft gekregen..
  Als er 30 pers op je in hakt zo als linda steld was hij wel eerst naar sofia gereden ipv als uitdager snel naar de politie…….


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.