Zwem4daagse Zwolle na de vakantie van start

Zwolle – Natuurlijk staat dit jaar weer een zwem4daagse op stapel. In verband met de verbouwing van het openluchtbad heeft de organisatie dit sportevenement gepland in de eerste week na de zomervakantie van de basisscholen.

De start is dit jaar op dinsdag 4 september en de deelnemers kunnen zwemmen tot en met zaterdag 8 september.  Iedereen zwemt 4 dagen 500 meter. Voor de kinderen die alleen hun A diploma hebben is er de mogelijkheid om in het kleine bad 250 meter te zwemmen. De leden van het Openluchtbad of Swoll 1894 betalen € 4,00 (bij voorinschrijving € 3,00) en niet leden betalen €  8,00

Gezelligheid en de sportieve prestatie staan bovenaan bij dit evenement . Terwijl er een gezellig muziekje op de achtergrond draait kunnen de deelnemers hun baantjes zwemmen. Aan het einde van de dagelijkse prestatie staat voor de deelnemers een glaasje drinken en een kleine traktatie klaar. Na 4 dagen zwemmen kan iedereen zijn felbegeerde medaille ophalen.

Door sponsoring van Spar Mulder, Ff wassen en Hermans snackcorner is het mogelijk om dit evenement weer een succes te maken. Tevens kunnen de deelnemers mee doen met de georganiseerde demonstraties. Zo komt de reddingsbrigade en zal de waterpoloafdeling van Swoll 1894 een waterpolo training geven.

Tijdens het succesvolle evenement organiseren we ook ieder jaar sponsorzwemmen. Dit jaar is de sponsoring voor REVAS de peperbus. Deze sportvereniging organiseert sporten voor gehandicapte Zwollenaren. Alle zwem4daagse deelnemers kunnen geld ophalen voor hun zwemprestatie. De deelnemers die het meeste geld ophalen ontvangen een klein prijsje.

Kortom er is weer van alles te doen tijdens de zwem4daagse dus kom en doe mee!!!

Kijk voor de starttijden en de voorinschrijving op www.openluchtbad-zwolle.nl

Artikel delen:

Reageer