Stichting Schipper mag ik ook eens varen koopt schip aan

Zwolle – Het is zover! De Stichting ´Schipper mag ik ook eens varen?’ gaat een schip kopen. Op vrijdag 31 augustus vinden om 15.30 uur in Zwolle de feestelijke eigendomsoverdracht en de doop van het schip plaats. Dit gebeurt in samenwerking met notaris Duret De Kroon. Een belangrijke stap nadat in juli 2011 de statuten van de stichting zijn vastgelegd.

18-04-2012__week_van_de_verbinding_park_eekhout_09.jpg

De stichting Schipper mag ik ook eens varen, zet zich in om mensen met beperkingen en hun familie of verzorgers een zorgeloze vaarvakantie te bieden. De aankoop van het schip, de ArieV, is mogelijk gemaakt dankzij vele donaties, de verkoop van certificaten en de hulp van beschermvrouwe Thecla Bodewes uit Hasselt. De ArieV wordt de komende jaren volledig aangepast om mensen met beperkingen te kunnen ontvangen. De stichting hoopt in 2014 de eerste gasten te verwelkomen. Meer informatie over dit initiatief vindt u op www.schippermagikookeensvaren.nl.

Artikel delen:
Reacties 3
  1. Als bestuurslid is dit eigenlijk een ongekend succes om in een jaar tijd zo"n geweldig project te zien groeien, maar er is nog heel veeld geld nodig om dit prachtige schip volledig aan te passen voor mensen met beperkingen. Kom op Zwollenaren help ons mee en kijk op onze site hoe je mee kint helpen om dit te realiseren.
    http://www.schippermagikookeensvaren.nl

Reageer