De Jonge Honden spelen nieuwe voorstelling DNA

Zwolle – Theatergroep De Jonge Honden speelt hun nieuwe voorstelling DNA tijdens het Stadsfestival op het Rodetorenplein in Zwolle. Deze voorstelling is één van de hoofdacts van dit nieuwe festival. Het decor is af en de repetities voor zijn inmiddels in volle gang. Theatergroep De Jonge Honden staat bekend om zijn bijzondere locatievoorstellingen. Met DNA zorgen zij wederom voor een spectaculaire voorstelling die menigeen zal boeien, ontroeren en verrassen.

dna.jpg
Eigen foto

In een flatgebouw leven verschillende mensen met hun eigen beslommeringen en eigenaardigheden. Zij proberen hun bestaan vanuit hun eigen unieke zijn in te richten. Het publiek krijgt de kans om middels verrekijkers mee te gluren en ontdekt dat, wat men als uniek beschouwt, universele thema’s zijn. Herkenbaar voor velen. DNA is een voorstelling waarbij de toeschouwer uitgedaagd wordt de mening over zichzelf en misschien wel over onze soort bij te stellen. En in ieder geval een feest der herkenning te beleven!

De Jonge Honden

Theatergroep de Jonge Honden staat bekend om hun locatie- en openluchttheater
Afgelopen zomer speelden De Jonge Honden de voorstelling ‘Peer Gynt’ op de stadsgracht van Zwolle. Een bekend verhaal in een modern jasje gegoten en uitgevoerd op prachtlocaties aan de Zwolse gracht. Voor hun voorstelling “Rapunzel” gebruikten zij de Sassenpoort als inspiratiebron en decor.

Voor een impressie hiervan kun u kijken op: www.dejongehonden.nlhttp://tinyurl.com/ck5aqbd

De voorstelling DNA vindt plaats tijdens het stadsfestival op de locatie Rodetorenplein te Zwolle op 1,2, 4t/m 7 september aanvang 21.45 uur. Kaarten zijn te reserveren via www.stadsfestival.nl

Meer informatie over de voorstellingen is te vinden op www.dejongehonden.nl

Artikel delen:

Reageer