Lego Friends voor de meisjes tijdens Lego World

Zwolle – Lego World is het grootste Lego spektakel ter wereld en zal dit jaar voor de 12de keer plaatsvinden. Van woensdag 17 t/m dinsdag 23 oktober 2012 kun je in de IJsselhallen in Zwolle wederom genieten van 6 grote hallen met heel veel bouwplezier, miljoenen steentjes, levensgrote Lego bouwwerken, bouwwedstrijden, een bioscoop, spectaculaire attracties en bekende artiesten!

De ontwikkelingen van de 12de editie van Lego World zijn al in volle gang. Dit jaar wordt het nog spectaculairder wordt dan vorig jaar. Om de verschillende Lego thema’s ook dit jaar weer groots neer te zetten wordt alles uit de kast gehaald. Een bos van 5000 m², een dierentuin, vele attracties en spetterende optredens zorgen ervoor dat Lego World 2012 het uitje in de herfstvakantie wordt wat je niet mag missen! Net als voorgaande jaren worden er verschillende themawerelden gecreëerd waarbij thema´s als Lego City met de nieuwe lijnen bospolitie en bosbrandweer, Lego Star Wars, Ninjago, Creator en Duplo te zien zijn. Daarnaast zijn er elk jaar ook weer nieuwe thema´s die geïntroduceerd worden tijdens Lego World. Dit jaar is er een nieuw thema speciaal voor meisjes: Lego Friends.

LEGO WORLD is meer een belevingswereld dan een evenement. Overal op het evenement kan gebouwd worden met LEGO stenen. De vele LEGO bouwmogelijkheden en LEGO bouwwedstrijden maken LEGO WORLD tot een groot LEGO paradijs voor jong en oud. Jongens, meisjes, vaders, moeders, opa’s en oma’s,

LEGO is er al jarenlang voor iedereen. Uiteraard kun je ook dit jaar weer fantastische prijzen winnen in de vele LEGO bouwwedstrijden die je over het hele evenement kunt vinden. Om een echte belevingswereld te creëren waarbij bezoekers van begin tot eind geboeid worden door LEGO is er gezorgd voor een sfeervolle aankleding van het evenement. LEGO WORLD wordt jaarlijks bezocht door meer dan 70.000 bezoekers! In de herfstvakantie kun je LEGO WORLD bezoeken van 17 tot en met 23 oktober 2012. Kaarten zijn alleen in de voorverkoop verkrijgbaar via www.LEGOWORLD.nl en via de speelgoedwinkels van Intertoys in heel Nederland.

Artikel delen:

Reageer