Eerste wedstrijd PEC Zwolle Vrouwen

Zwolle – Vrijdag 24 augustus speelt PEC Zwolle Vrouwen haar 1e competitiewedstrijd in de BeNe League Orange! De vrouwen spelen vrijdag thuis in het IJsseldelta Stadion hun eerste wedstrijd van de BeNe League Orange competitie tegen Telstar!

Met een vernieuwde en enthousiaste selectie hopen de vrouwen vrijdag hun eerste winst binnen te halen. Het belooft een leuk en spannend voetbaljaar te worden. Een volwassen competitie met tot de winterstop 14 wedstrijden met Nederlandse teams. Na de winterstop worden er nog 14 wedstrijden gespeeld. De competitie bestaat dan uit 4 Nederlandse en 4 Belgische clubs. Ons team is in de breedte versterkt. Jammer dat een aantal speelsters niet kunnen spelen. De ploeg uit Velzen is een geduchte tegenstander. Vorig seizoen waren wij zeer succesvol tegen Telstar. 7 punten uit 3 wedstrijden is uitstekend te noemen.

Artikel delen:
Reacties 2
  1. En wat voor foto's, echt heel slecht zeg ik maar eerlijk. Schots en scheef, geen mooie telelens en de bal is soms zelfs niet eens zichtbaar. Ik advies een spoedcursus.

Reageer