Brand in berging portiekflat Pieter Steynstraat

Zwolle – Dinsdagavond om 22.19 uur moesten de hulpdiensten uitrukken voor een brand in een kelderbox aan de Pieter Steynstraat. Het bleek een kleine brand te zijn. Het tumult trok in de wijk veel bekijks.

21-08-2012_brand_in_berging_flat_pieter_steynstraat_01.jpg 

De hulpdiensten waren snel ter plaatse en de brandweer heeft de brand snel geblust. Uit de berging zijn door de brandweerlieden een aantal autobanden, vuilniszakken en andere spullen weggehaald en buiten neergezet. Voor zover bekend zijn er geen slachtoffers gevallen. De rook die in de berging en portiek hing werd verdreven door middel van een ventilator.

21-08-2012_brand_in_berging_flat_pieter_steynstraat_02.jpg

https://youtu.be/-NX3vtJ30o8

21-08-2012_brand_in_berging_flat_pieter_steynstraat_03.jpg

Artikel delen:
Reacties 15
 1. Tumult trok ook veel bekijks van de hulpdiensten, ik telde 4 politiewagens en 3 brandweerautos. De politiewagens stoorde ik me het meest aan, als een gek de straat inrijden met sirene en zwaailichten en waarvoor lees ik nu?

 2. Ja en dan lees je vaak dat er een tekort aan politie is ze kunnen het werk niet aan . Hier komen ze met 4auto met loeiende sirene en zwaailicht tegelijk op af.3van de politie auto's waren er overbodig heen gereden .de agenten waren zeker allemaal nieuwsgierig.Laat ze eens nuttig werk gaan doen door wat meer door de wijken elders in Zwolle te controleren .

 3. @Pieters wat knap dat jij weet dat ze alleen maar uit nieuwsgierigheid daarheen komen. Wat knap dat jij weet dat er in de rest van de wijken geen politie meer rondreed. Wat knap dat jij in je eentje beter weet hoe de politie zijn werk moet doen met minder geld.

  Misschien moet je Minister van Justitie worden…

 4. Kansloze reacties van zeurpieters en hais.
  Wees blij dat ze er zijn. Ze hebben jullie zeker in jullie ogen wat misdaan en nu kunnen jullie heerlijk even afgeven. Sneu!

 5. Stel dat er wat ergst aan de hand was en dat er dan een politiewagen,brandweerwagen, dan had iedereen weer zo'n grote mond en zei van: zie je te kort aan de ploitie of zoiets van ze sturen maar een auto…
  Op het moment dat er een melding binnenkomt vanzoiets en er meerdere politiewagens erheen kunnen dan gebeurt het dan ook
  Beter meer dan weinig
  (bv stel dat er een brandstichting was of inbraak en dat er iets ergs was waarbij meerdere personen betrokkken waren en daarbij moet je als politie in de meerderheid zijn dus dit is een van de voorbeelden)
  Dus mensen als jullie je mening geven eerst goed nadenken dan je mening geven
  Bijvoorbaat dank

 6. De melding die binnenkomt zal zoiets zijn als "brand in flat".

  Logisch dat daar meerdere brand- en politiewagens op af komen, het kan ook zo zijn dat bewoners ge-evacueerd moeten worden, waarvoor weer voldoende politie nodig is.

 7. dan kan die hai best goed tellen. want ik was er bij.. sta ook op 1 van de foto's was 1 politie auto 1 spuit wagen en 1 wagen met zo'n ladder .. volgens mij heb ie te diep in het glaasje gekeken of z'n bril vergeten..

Reageer