Bibliotheek lanceert conversatiegroepen Nederlandse taal

Zwolle – Iedereen die het spreken van de Nederlandse taal wil onderhouden en verbeteren kan bij de Bibliotheek Zwolle terecht om Nederlands te oefenen.

Onder leiding van twee personen oefen je de Nederlandse taal door met elkaar te praten. Je bespreekt onderwerpen uit boeken en tijdschriften of je praat over je eigen belevenissen of ervaringen. Er is een speciale krant met een keuze van nieuwsberichten beschikbaar, de Startkrant. Zo wordt het lezen en praten eenvoudiger!

Plaats

De Bibliotheek Zwolle Centrum, Diezerstraat Zwolle. De groep heeft een eigen ruimte op de eerste verdieping van de bibliotheek.

TijdVanaf september start de groep weer op. Eerste keer is op 20 september 2012.
Iedere donderdag komt de groep bijeen van 19.00-20.30 uur in Bibliotheek Zwolle centrum in een eigen lokaal. Er is nog plaats voor nieuwe deelnemers.

Kosten
Je betaalt alleen een vergoeding voor koffie/thee.

Opgeven
Wil je meedoen? Je kunt je opgeven bij Koos Nuninga via de mail: k.nuninga@gmail.com

Wachtlijst
Belangstellenden voor een groep op een andere dag/tijd worden opgeroepen zich ook te melden, zodra er voldoende aanmeldingen zijn kan er een volgende groep starten. Vermeld naam, adres en telefoonnummer en wanneer je wel zou kunnen komen. Je kunt dit mailen naar: i.van.oort@bibliotheekzwolle.nl.

Artikel delen:

Reageer