Haico Epe tekent leerling-profcontract bij PEC Zwolle

Zwolle – Haico Epe heeft zijn leerling-profcontract bij PEC Zwolle getekend. Het talent werd deze zomer vervroegd doorgeschoven vanuit de jeugdopleiding naar de eerste selectie van PEC Zwolle. Epe, officieel nog eerstejaars A-junior, ontwikkelde zich goed tijdens de voorbereiding en speelde al twee wedstrijden met het beloftenelftal van trainer Jaap Stam.

De 17-jarige verdediger wordt nu beloond met zijn eerste contract bij PEC Zwolle. Hoofd Jeugdopleidingen Gert Peter de Gunst ziet het vastleggen van talenten als een bevestiging dat PEC Zwolle op de goede weg is met haar jeugdopleiding. ,,Zijn grootste talent is zijn ongelofelijke drive, hij verzaakt nooit en wil altijd beter worden. Het is voor de club heel belangrijk om talenten uit de eigen jeugdopleiding vast te leggen. Epe kan ver komen, de club ziet potentie in hem", aldus De Gunst.

Artikel delen:
Reacties 2
  1. Bert Ebbens sprak altijd zeer lovend over Haico’s voetbalcapaciteiten, terwijl de scout van Ajax en ikzelf dan nauwelijks onze lach konden onderdrukken. Onvoorstelbaar want die arme jongen kon werkelijk helemaal nix op het veld. Alleen maar een beetje rennen als een kip zonder kop. Haico is inmiddels afgezakt tot de kelder van het amateurvoetbal bij WHC Wezup.


    Maak melding

Reageer