Een nieuw bos in Zwolle?

Zwolle – Heb je het al gehoord? Er komt een nieuw bos in Zwolle! Want tijdens Lego World, dat er van 17 t/m 23 oktober in de IJsselhallen van Zwolle is, wordt een bos nagebouwd waarin het evenement het nieuwe Lego thema Lego City bospolitie laten zien. Natuurlijk is de brandweer ook aanwezig. Er worden ongeveer 500 echte dennenbomen in de hal gezet en er zijn verschillende dieren, bospaden en een echte boomhut.

MAAR… pas wel op want in een bos zijn er ook beren! Help de politie met boeven vangen of de brandweer met het blussen van een brand. Wil jij liever bouwen? Dat kan ook! Samen met natuurmonumenten kun je vogelhuisjes bouwen tijdens Lego World. Maak jij het mooiste vogelhuisje? Dan zal natuurmonumenten dit in het echte bos ophangen. Als jij een echte avonturier bent, kom je ook in het Lego bos kijken! Wil je meer weten over natuurmonumenten kijk dan op www.natuurmonumenten.nl.

Artikel delen:
Reacties 5
  1. Misschien een idee voor wethouder de Heer. Een nieuw bos, een mogelijk nieuwe plek voor evenementen grijp uw kansen er valt weer wat natuur te verzieken

  2. @Grimm, welke natuur valt er in de ijsselhallen te verzieken. Een nagebouwd bos. En daar wordt al een evenement in gehouden.
    Proef ik enige rancune t.o.v wethouder de Heer. Welke natuur heeft hij volgens jou nog meer verziekt?

  3. Beste Ingrid, rancune tegen onze loco burgemeester met een politiek landelijk ambitieniveau, ik zou niet durven. Als je ziet wat hij alleen al voor ons Zwollenaren heeft bereikt niets meer dan lof. Neem bijvoorbeeld de evenementennota, waardoor wij geweldige festivals kunnen organiseren op de mooiste, groenste en rustigste plekjes van Zwolle. Nee niet meer dan lof. Trouwens voor dat unieke stukje bos in de ijsselhal moeten wel 500 bomen worden gerooid.

Reageer