Line-up RTL viert de zomer in Zwolle bekend

Zwolle – Op zaterdag 25 augustus sluit Blof het ‘RTL Viert De Zomer Concert’ in Zwolle groots af met een spectaculair optreden en vuurwerk. Negen van Nederlands beste artiesten zullen die dag in Zwolle optreden tijdens het ‘RTL Viert De Zomer Concert’.

22-08-2012_opbouw_rtl_viert_de_zomer_de_wezenlanden_01.jpg

Krystl, Alain Clark, Gers Pardoel, Xander de Buisonjé, Van Velzen, Ilse DeLange, Racoon en Di-rect komen ook naar Zwolle. Een imposante brede line-up. De presentatie van dit zomerse concert is in handen van John Williams. Park de Wezenlanden in Zwolle wordt speciaal voor deze gelegenheid omgebouwd tot zomerse concertlocatie met een groot podium en een uitgebreid assortiment aan eten en drinken. De opbouw is inmiddels begonnen en goed zichbaar op het manifestatieveld. Tussen de optredens door klinken de zomerse klanken van een DJ en het concert wordt knallend afgesloten met een prachtig vuurwerk. Kaarten voor het ‘RTL Viert De Zomer Concert’ kosten € 25,- en zijn verkrijgbaar via www.rtlviertdezomerconcert.nl en alle Primera winkels.

22-08-2012_opbouw_rtl_viert_de_zomer_de_wezenlanden_02.jpg

22-08-2012_opbouw_rtl_viert_de_zomer_de_wezenlanden_03.jpg 

Line-up:

14:00 uur: Terrein open
14:30 uur: Krystl
15:20 uur: Alain Clark
16:25 uur: Gers Pardoel
17.15 uur: Xander De Buisonjé
18.20 uur: VanVelzen
19.25 uur: Ilse DeLange
20.30 uur: Racoon
21.35 uur: DI-RECT
22.40 uur: BLØF
23:30 uur: Einde

Artikel delen:
Reacties 13
 1. Mijn vriendin gaat daar het vrijgezellenfeest van een vriendin vieren. Ik denk dat ik nog wel even van de andere kant van het hek ga kijken 🙂

 2. waarom is dat nu weer 25 euro?? veels te duur? Rtl is toch een commerciele omroep met geld zat in hun laatje, als je kijkt naar al die duur verdienende presentatoren!! schandelijk dat er dan ook nog een toegangsprijs vooe betaald wordt!!!

 3. @ja Je hebt helemaal gelijk! Dat commerciële bedrijf, met winstoogmerk, moet gewoon de kaartjes gratis weggeven, en de rekening van de artiesten uit eigen zak betalen, waarna de aandeelhouders minder winstuitkering krijgen! Dat is het meest logische!!!

  …ndus…

 4. Misschien komt Gers Pardoel wel op de fiets…. dan heeft hij vast wel een plekje op zijn bagagedrager en kom je zo als vip het terrein binnen. 8)

 5. @JA, Jij bent een goedkoop verdiende? werkend voor een commercieel bedrijf waar alles tegen kost prijs de deur uit gaat? Ik werk voor een non-profit organisatie…en daar verkopen wij alles met een marge van 500%

 6. Ga je naar de bioscoop, dan betaal je 12 euro en starten ze een dvd.

  Hier bouwen ze een podium op, schakelen ze licht- en geluidmensen in, staat er een enorme lijst met prima bands en vragen ze slechts 25 euro. En dan zegt men duur. Tja…

 7. sorry dat ik het moet moet zeggen, ik heb genoten van de muziek. maar de organisatie is erg arrogant. Mijn zelf mee genomen flesje water heb ik af moeten geven met de reden: je mag geen eten en drinken mee nemen, dit wordt je geacht binnen de hekken van het terrein te kopen. ok. enig begrip kan ik daarvoor opbrengen. ware het niet dat we na twee uur in de rij te hebben gestaan eindelijk wat te eten hadden. ik vind dit ronduit belachelijk en vreselijk arrogant. ik ga ook zeker niet vaker naar een concert door deze organisatie georganiseerd. helaas. want nogmaals, de muziek was geweldig!

Reageer