Start studenten introductieperiode

Zwolle – Een uitstekende manier om als student kennis te maken met Zwolle zijn de Bruisweken, voorheen de GRASweken. De Bruisweken zijn voor alle Zwolse studenten, met een speciaal programma voor nieuwe Hbo-studenten en –voor het eerst dit jaar- een speciale introductiedag voor eerstejaars Mbo-ers. De introductieperiode ging woensdag van start.

22-08-2012_studenten_verzinnen_ze_waar_je_bij_staat_01.jpg

Tijdens de Bruisweken maken studenten kennis met de bruisende studentenstad Zwolle, je opleiding en je medestudenten. Waar een nieuwe studie heel erg spannend kan zijn, zijn de Bruisweken ontspannend en informatief. Het programma voor nieuwe Hbostudenten is op inschrijving en vindt plaats op 23, 24 en 25 augustus.

22-08-2012_studenten_verzinnen_ze_waar_je_bij_staat_02.jpg  

Artikel delen:
Reacties 5
  1. Sorry, maar het ziet er op de foto’s allemaal nogal imbicielerig en kinderachtig uit. Zijn het soms weer de oudejaars die weer rare spelletjes bedenken om de nieuwkomers te ontgroenen? das toch niet meer van deze tijd?

  2. Dat is de intro van 1 specifieke introductie van een studentenverenigingen, de HBO intro gaat inderdaad vandaag van start en belooft weer een groot feest te worden!

  3. In het bericht staat ook wel dat het vandaag (23 augustus) begint! Dat een groep of vereniging eerder van start ging heeft WLZ goed opgemerkt.

Reageer