Hennepkwekerijen aangetroffen

Aan de Bachlaan is dinsdagochtend 29 mei een gedeeltelijk ontmantelde hennepkwekerij aangetroffen. De hennep was al geoogst. De hennepkwekerij is verder  ontmanteld en met de aanwezige apparatuur inbeslaggenomen en vernietigd. De zaak wordt onderzocht.

Aan de Borneostraat is dinsdagochtend 29 mei ook een hennepkwekerij van zo’n 200 plantjes aangetroffen. De kwekerij is ontmanteld en vernietigd en de stroom werd afgesloten. De politie heeft ook deze zaak in onderzoek.

Artikel delen:
Reacties 11
 1. volgens mij hebben we dat zelf in de hand gewerkt door coffeeshops toe te staan en de aanvoer te vervolgen en vervolgens kweekers die hun stroom wel betalen weg te klikken via de stroom bedrijven


  Maak melding

 2. ?? Snap ik niets van. Ook een energiebedrijf wil maar al te graag electra leveren, als je maar betaalt. Heeft NIETS te maken met al dan niet coffeshops toestaan.
  Het illegaal aftappen is gewoon stelen = boeven vangen. En IK mag dat als gewone burger vervolgens de gestolen stroom betalen, terwijl anderen met de winst van de plantages opstrijken.


  Maak melding

 3. o dus we zijn allemaal de lul en in Den Haag laggen ze zich de ballen uit de broek ik ben het met u eens dat stroom betaald moet worden. maar ik vind ook dat ze moeten stoppen met het vervolgen van de “Achterdeur” van de coffeeshops Het stroom probleem is een van de nare gevolgen van het huidige nedelandse drugbeleid


  Maak melding

 4. Maar ook die worden volgens mij opgerold.

  Er moet iig iets veranderen aan het huidige beleid, laat de staat gewoon een paar grote eigen kwekerijen beginnen en alle coffeeshops verplichten om daar hun handelswaar in te kopen.

  Momenteel is de staat per jaar waarschijnlijk miljoenen kwijt aan het oprollen van kwekerijen, die miljoenen kunnen ze wel beter besteden denk ik.


  Maak melding

 5. Ik meen dat er ook in Arnhem besproken wordt om de sociale werkplaats (?) legaal wiet te laten kweken. Probleem is alleen dat deze commercieel niet te verhandelen is, vanwege de hoge energiekosten.
  Maar goed, ik ben geen gebruiker en weet dus ook niet alle details. Maar electra stelen blijft hoe dan ook stelen, dus ik ben voorstander van het oprollen van deze kwekerijen, naast het feit dat ze zeer onveilig zijn – denk eens aan het brandgevaar, waarmee je ook de onwetende buren mee opzadeld.


  Maak melding

 6. ik vind het idee van Roy prima, zoiets had die burgemeester van maastricht toch ook bedacht maar ja politiek nl verklaard hem voor gek

  en ja Roy ook die worden opgerold


  Maak melding

 7. er wordt helaas nooit vermeld of iemand zn stroom betaald. Het kweken door de overheid is ook geen oplossing moeten alle coffeeshops dezelfde wiet verkopen?? alle bakkers ook het zelfde brood?? alle autos een kleur en model?? en legale teelt kan best uit anders zouden er ook geen kwekers zijn die hun stroom betalen en die zijn er echt wel.


  Maak melding

 8. Zeker als het volgens jou financieel haalbaar zou zijn, ben ik het eens met het oprollen van de dieven: zij stelen, zelfs al kunnen ze het makkelijk betalen. BAH!


  Maak melding

Reageer