Nationale Ziekendag Zonnebloem Holtenbroek

Zwolle – De Zonnebloem heeft als motto dat ze mensen bij elkaar brengt. Zonder elkaar is immers iedereen alleen. Als Zonnebloem kunnen we dit wel willen maar dit kunnen we niet alleen: daar hebben we uw hulp bij nodig! Elke tweede zondag van september nl. proberen we Nederlanders in hun eigen leefomgeving bewuster te maken van zieken, gehandicapten of mensen die gewoon aandacht verdienen. Dit jaar valt deze zgn. nationale ziekendag op zondag 9 september a.s..

De Zonnebloem Holtenbroek vraagt daarom aan alle gezonde medemensen eens goed in zijn of haar omgeving rond te kijken of er bewoners van Holtenbroek zijn die aandacht behoeven. Zoals gezegd kunnen dat zieke of gehandicapte bewoners van Holtenbroek zijn maar ook gewoon mensen die, door wat door omstandigheden dan ook, een hart onder de riem gestoken kan worden door gewoon aandacht aan hen te schenken. Gunt u zo iemand dit dan nodigt de Zonnebloem afdeling Holtenbroek u graag uit om naam en adres aan ons op te geven.

Dat kan telefonisch door te bellen naar het nummer 06 – 19 19 63 24 of om naam en adres aan ons door te mailen naar het e-mailadres zonnebloemholtenbroek@gmail.com. Let wel: het moeten wel mensen zijn die in de wijk Holtenbroek wonen. De vrijwilligers van de Zonnebloem Holtenbroek zorgen er dan voor dat er een aandachtsattentie op dit door u opgegeven adres omstreeks het 2e weekend van september bezorgd wordt.

Artikel delen:

Reageer