Brommer fors boven de maximum constructiesnelheid

Zwolle – Tijdens een verkeerscontrole op de Assendorperstraat door het verkeersteam van politie IJsselland werd donderdagavond 23 augustus een 17-jarige bromfietsbestuurder uit Zwolle bekeurd.

politienieuws_logo.jpg 

Bij controle van zijn bromfiets werd op de rollenbank een gecorrigeerde constructiesnelheid van 93 km per uur gemeten. Het kentekenbewijs werd ingevorderd. De bromfiets zal opnieuw ter keuring dienen te worden aangeboden alvorens weer op de weg te mogen rijden. Tegen de jongen wordt proces-verbaal opgemaakt.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

6 gedachten over “Brommer fors boven de maximum constructiesnelheid”

  1. Gecorrigeerde constructiesnelheid van 93 km/h? Sinds wanneer mag de politie een constructiesnelheid vaststellen? Volgens mij hoeven ze alleen te controleren of een brommer/snorfiets niet boven de constructiesnelheid kan rijden. Constructiesnelheden worden bepaald door de RDW voor zover ik weet.

  2. Bericht door WFvN, op 24 augustus 2012 om 14:20
    Gecorrigeerde constructiesnelheid van 93 km/h? Sinds wanneer mag de politie een constructiesnelheid vaststellen? Volgens mij hoeven ze alleen te controleren of een brommer/snorfiets niet boven de constructiesnelheid kan rijden. Constructiesnelheden worden bepaald door de RDW voor zover ik weet.

    Maakt niet uit. Hij rijdt dodelijk hard. Niet voor hem , maar als hij een ander pakt met deze snelheid is dat het ergste wat er kan gebeuren in zo’n “straatje”.>:(

  3. Er staat niet dat hij deze snelheid had in de Assendorperstraat, h?… Sterker nog, dat lijkt me praktisch onmogelijk.

    Mijn auto kan ook wel harder dan ik hier in de wijk rijd.

  4. ik vind he ook ma bullschit van die snelheid en indd de auto kan ook harder dan toegestaan dan word je ook bekeurd wa je te hard heb gereden dus het moet ook voor de scooter is gwn geldklopperij

  5. @jessi een brommer in Nederland kan alleen zo hard als je er zelf mee hebt zitten kloten. Dik bekeuren als je het mij vraagt, want er is maar één reden om hem op te voeren: zodat je harder kan.

Reacties zijn gesloten.