Uit-app voor Android van Zwols UITburo

Zwolle – In navolging van de Uit-app voor iPhone lanceert het Zwols Uitburo tezamen met haar landelijke UITburo partnersteden nu ook een gratis mobiele applicatie voor Android-telefoons. De nieuwe app bevat naast uitgaansinformatie van Zwolle ook content van steden als Amsterdam, Arnhem, Den Haag, Groningen, Maastricht, Leiden, Rotterdam en Utrecht. De actuele uitagenda is daarmee ook voor Android-bezitters altijd en overal binnen handbereik.

qr-code_voor_android_uit-app.jpg

In de Uit-app tref je  theater-, dans- en cabaretvoorstellingen, concerten, festivals en tentoonstellingen aan. In totaal gaat het om enkele tienduizenden uitactiviteiten. Naast de uitagenda bevat de Uit-app actuele uitgaanstips van het Uitburo en informatie over de festivals aan het begin van het nieuwe culturele seizoen. De applicatie is zeer gebruiksvriendelijk: er kan worden gezocht op locatie, genre en artiest; het is mogelijk een persoonlijke agenda met favoriete activiteiten aan te maken en er kan voor kaartverkoop direct gebeld worden met de kassa van de betreffende instelling. Zo wordt een bezoek aan Zwolle nog leuker en overzichtelijker.

Gratis download

Wie de gratis Uit-app voor Android wil downloaden, gaat naar http://tiny.cc/uitapp of zoekt in de Google Play Store naar ‘uitburo’. De Uit-app voor iPhone, die binnenkort een update krijgt, heeft al veel goede reviews gekregen en is inmiddels 50.000 keer gedownload. De iPhone-versie is gratis te verkrijgen via de App Store van Apple: http://bit.ly/UIT-app.

Artikel delen:

Reageer