Landelijk campagneteam GroenLinks naar Zwolle

Zwolle – Tijdens de koopzondag op 2 september is de verkiezingstournee van GroenLinks op de Zwolse Grote Markt. Met bijna manshoge letters, de nummers 2 en 5 van de kandidatenlijst Bram van Ojik en Linda Voortman en Zwolse GroenLinks raadsleden, kunnen jong en oud zich uitleven.

Op andere locaties hebben kinderen – maar ook volwassenen – al verscheidene acrobatische toeren uitgehaald op de letters. Niet vreemd: samen vormen de rode en groene letters het woord GroenLinks, over een lengte van zeventien meter. Door op of in de letters te klimmen, kan iedere bezoeker bijzondere foto’s van zichzelf en van vrienden en familieleden maken. De lokale en landelijke GroenLinks-politici staan bij de letters om met de bezoekers van de Zwolse binnenstad het gesprek aan te gaan. Op die manier dragen de Tweede-Kamerleden en de Zwolse fractieleden eraan bij dat kiezers een bewuste stem uitbrengen tijdens de verkiezingen op 12 september. GroenLinks staat daarbij voor een groen en sociaal Nederland. De partij zet erop in om de economie financieel en ecologisch in balans te brengen en banen te behouden en te creëren, met gelijke kansen voor iedereen.

De verkiezingen voor de Tweede Kamer zijn op woensdag 12 september. Op die dag beslist de kiezer welke politieke partijen samen een regering kunnen vormen en hoe het landsbeleid er de komende jaren dus komt uit te zien. Tijdens het bezoek aan de Zwolse binnenstad delen de politici en vrijwilligers flyers uit met daarop kort een uitleg waarvoor GroenLinks staat en een doorverwijzing naar de website van GroenLinks: www.groenlinks.nl. De politici beantwoorden ook ter plekke vragen van bezoekers en lichten standpunten toe. Het campagneteam van GroenLinks staat op de Grote Markt in Zwolle op zondag 2 september van 12.00 tot 13.30 uur.

Artikel delen:

Reageer