Hedon lanceert nieuw Dubstep feest

Zwolle – Poppodium Hedon lanceert samen met Buro Ruis een nieuw feest volledig in het teken van de dikste dubstep. Onder aanvoering van DJ’s Dion Cassius en Pauluz wordt elke editie een line-up neer gezet met bekende en opkomende dj’’s en acts. Zaterdag 1 september is de lancering van From Dub Till Dawn met naast genoemde dj’s Aya, Stereologue en Kaizoku in de line-up.

From Dub Till Dawn is een harde nieuwe avond met alleen de dikste dubstep. Zie het als het bastaardbroertje van Hedon’s succesvolle Blizzurd, maar dan zonder het experiment. De focus van From Dub Till Dawn ligt volledig op de dansvloer, waarbij het publiek keihard los kan gaan. Verwacht Dubstep-classics, Dubstep van nu en de hardste Dubstep van de toekomst. Crazy wobbels en gruwelijke drops zullen elkaar hierbij in razend tempo opvolgen. Dion Cassius en Pauluz zullen iedere editie zorgen voor een zware line-up met bekende en opkomende dj’s en acts. Deze eerste editie zijn dat Aya, Stereologue en Kaizoku.

From Dub Till Dawn

Line-up: Pauluz / Dion Cassius / Aya / Stereologue / Kaizoku

Locatie : Hedon, Zwolle

Wanneer : Zaterdag 1 september

Open / aanvang : 23:00 uur

Entree : € 5,00 (voorverkoop) – € 7,50 (deur)

Minimum leeftijd : 16+

Tickets verkrijgbaar via www.hedon-zwolle.nl, bij Plato Zwolle en VVV Zwolle. Genoemde prijzen zijn exclusief € 1,00 servicekosten.

Artikel delen:
Reactie 1

Reageer