Themabijeenkomst mantelzorgers CVA

Zwolle – De zorgketen na een beroerte – regio Zwolle en het Steunpunt vrijwilligerswerk en informele zorg Zwolle organiseren themabijeenkomsten die te maken hebben met de gevolgen van een beroerte (CVA).

Deze bijeenkomsten zijn bedoeld voor partners, familieleden en/of mantelzorgers van mensen die een beroerte (CVA) hebben gehad omdat een beroerte niet alleen impact heeft op het leven van degene die de beroerte heeft gehad, maar ook op het leven van de anderen in zijn / haar omgeving. Daarbij komen vragen naar voren als: Hoe ziet ons leven er na een beroerte uit? Wat betekent dit voor mij en voor onze relatie? Hoe ga je daarmee om en hoe doen lotgenoten (anderen) dat? Deze en andere vragen staan centraal in de bijeenkomsten. Elke bijeenkomst bestaat uit een informatief deel en een meer informeel deel waarin vragen gesteld kunnen worden en er ruimte is voor het ontmoeten van anderen die zich in dezelfde situatie bevinden. De volgende bijeenkomst is op woensdag 5 september 2012 en heeft als thema: “Ziektebeeld”. Er zal met name worden ingegaan op de (onzichtbare) gevolgen van een beroerte (CVA).

De bijeenkomst wordt gehouden in De Vogellanden, centrum voor revalidatie, Hyacinthstraat 66a, 8013 XZ Zwolle. Aanvang 19.30 uur (ontvangst vanaf 19.15 uur) en de bijeenkomst zal tot ca. 21.30 uur duren. De toegang is gratis, inclusief thee of koffie.

Belangstellenden worden verzocht zich uiterlijk maandag 3 september aan te melden bij de Stroke Service regio Zwolle. Dat kan telefonisch via 038-4243993 of 06-30812749. Of per e-mail: tssz@careketens.nl.

Artikel delen:

Reageer