Nieuwe website voor Driezorg

Zwolle – Driezorg Wonen, Welzijn & Zorg heeft een nieuwe website. Met deze vernieuwing wil Driezorg de bezoeker nog beter van dienst zijn.  

Een nieuwe website voor Driezorg is geen wereldschokkend nieuws, immers een beetje zichzelf respecterende organisatie heeft al een website voordat de eerste cliënt binnen is. En dat is een van de belangrijkste motieven waarom er websites zijn: de wereld informeren en (indien een organisatie commercieel is) zorgen dat mensen cliënt worden. Daarentegen is het wel degelijk noemenswaardig dat Driezorg een nieuwe website heeft. De nieuwe site oogt niet alleen professioneler maar ís dat ook. Meer dan voorheen is gekeken welke doelgroepen Driezorg wil bereiken, op een meest optimale wijze. De bezoeker vindt nuttige informatie naast interessante onderwerpen of nieuwsitems, gerangschikt op een voor gebruikers handzame ordening.


Invloed bezoeker
Neem een kijkje op de nieuwe website van Driezorg, via www.driezorg.nl. De site is nog maar het begin van een verdere uitbouw. De bezoeker kan daar overigens invloed op uitoefenen door te melden welke informatie men mist of graag toegevoegd zou zien.

Artikel delen:
Reacties 2
  1. Die van de havezate bedoel ik, is dat omdat ze toch tzt worden afgebroken? ER zal vast wel iemand zijn van driezorg die dat weet? Want ze zullen dit artikel best wel lezen. Graag een reactie? Of moet ik dan bij de wethouder zijn?

Reageer