Stadsfestival Zwolle vindt belangrijke sponsor

Zwolle – Stadsfestival Zwolle en bierbrouwer Grolsch hebben een sponsorovereenkomst gesloten voor een periode van drie jaar. Grolsch is hiermee voor drie edities de exclusieve bier- en drankenleverancier van het Stadsfestival Zwolle. Tevens zal Grolsch de organisatie van het festival ondersteunen door het leveren van evenementenmaterialen.

"Grolsch is al nadrukkelijk aanwezig in en om de stad Zwolle. Veel Zwolse horecagelegenheden schenken Grolsch bier en Grolsch ondersteunt verschillende culturele evenementen in Zwolle, waaronder het Bevrijdingsfestival Overijssel. We zijn dan ook verheugd met deze nieuwe samenwerking voor de komende jaren. Voor ons is dit een mooi middel om onze doelgroep op een actieve manier te betrekken bij het merk en onze band met de stad Zwolle verder te versterken. En niet te vergeten, het publiek kan gedurende het gehele festival genieten van een lekker glas Grolsch bier.”, aldus Edwin Blom, Directeur Verkoop bij Grolsch. Niek van der Sprong en Sander Dol, producenten van Stadsfestival Zwolle: “Het is fijn een partner te hebben die het festival financieel steunt en tevens activiteiten ontplooit waar veel mensen in en om Zwolle plezier aan kunnen beleven. Grolsch is zo’n partner.”

Grachtenpendel
Gedurende het gehele Stadsfestival verzorgt Grolsch een speciale grachtenpendel, een boot die bezoekers van en naar de verschillende stadspodia vervoert. Als speciale actie tijdens het Stadsfestival biedt Grolsch bezoekers een ticket ter waarde van € 2,- voor de Grolsch Grachtenpendel bij aanschaf van twee Grolsch bieren in één van de deelnemende horecagelegenheden in de Zwolse binnenstad (uitsluitend voor 18 jaar en ouder, zolang de voorraad strekt).

Stadsfestival Zwolle
Van 1 t/m 8 september 2012 vindt de eerste editie van het Stadsfestival Zwolle plaats. Het Stadsfestival is een achtdaags festival vol muziek en theater, dat zich afspeelt in en om de stadsgrachten van Zwolle met als spetterende finale het Thorbeckegracht Concert op zaterdag 8 september. Het programma wordt verdeeld in twee categorieën: 'Op het Water' maken bezoekers gebruik van bootjes om één van de verschillende theatervaarroutes te volgen en 'Langs de Kade' kunnen voorstellingen te voet worden bezocht.

Artikel delen:
Reactie 1
  1. Ben benieuwd. Lijkt mij een aanwinst voor de stad dit festival.Mooie locatie,s en een grote sponsor, Grolsch die er ook in gelooft.Als het weer ook mee werkt kan het volgens mij niet mis gaan.:D

Reageer