The Blues outdoor frisbeetoernooi bij Openluchtbad

Zwolle – Een echte zomer kan niet zonder een frisbeetoernooi in de buitenlucht. Bluefingers Ultimate organiseert daarom The Blues: het eerste outdoor frisbeetoernooi van Zwolle, op zondag 16 september bij het Openluchtbad. Het toernooi is bestemd voor frisbeeliefhebbers en iedereen die wil kennismaken met deze flitsende sport. Het betreft een HAT-toernooi met individuele opgave, teams worden ter plekke geloot. Groen gras, een fris zwembad, muziek en vliegende schijven: beter kan de zomer niet worden afgesloten.

 

frisbee_1.jpg

 

Het The Blues-toernooi is zeer geschikt voor een eerste kennismaking met de sport Ultimate Frisbee. Ervaring is niet vereist en elk team zal ook een paar ervaren frisbeespelers hebben. Het toernooi start om 10.00u op het grasveld bij het Openluchtbad. Ter plekke worden teams geloot van de mensen die zich hebben aangemeld, door middel van naampapiertjes uit een grote hoed (hat). De eerste wedstrijd begint om 10.30u. Het festijn is afgelopen rond 18.00u. Behalve de wedstrijden zijn er deze dag ook extra activiteiten, zoals een layout-competitie in het zwembad. Wie maakt de mooiste duik naar de frisbee? Ultimate Frisbee is een flitsende en dynamische teamsport. De teams zijn gemengd en er wordt gespeeld volgens fairplay. Ultimate Frisbee kent dan ook geen scheidsrechter, wat uniek is in de sportwereld. Wedstrijden kenmerken zich door een goede sfeer, plezier en sportiviteit.

  Bluefingers Ultimate Zwolle

Bluefingers Ultimate is een enthousiaste jonge frisbeevereniging uit Zwolle. Op dinsdag wordt er getraind. In de zomer gebeurt dat buiten, op het grasveld van Sportpark De Pelikaan. ’s Winters wordt er binnen getraind in een zaal van de Calo. Bluefingers Ultimate doet mee aan de landelijke indoor- en outdoorcompetitie en speelt af en toe mee in toernooien. Iedereen is van harte welkom een keer mee te trainen.

The Blues HAT-frisbeetoernooi outdoorzondag 16 september 10.00u

OpenluchtbadCeintuurbaan 18001 BC Zwolle

Kosten: € 25,- (inclusief twee maaltijden en toegang tot het zwembad)

e-mail info@bluefingersultimate.nl

Web www.bluefingersultimate.nl

Twitter @BUFZwolle

Facebook Bluefingers Ultimate Frisbee Zwolle

Artikel delen:
Reactie 1

Reageer