SOLK Drum’n Bass terug in Zwolle

De echte drum and bass liefhebbers hebben even moeten wachten, maar die moeite gaat dan toch dik beloond worden: SOLK is terug van weggeweest! Hedon en SOLK hebben de handen weer ineen geslagen en gaan verder waar eenvoudigweg niet gestopt kon worden. Het beste DnB feest van Nederland staat weer op de agenda en wel op vrijdag 8 juni.

Inmiddels zijn we bij SOLK nummer tien. Wat te doen als je al grootheden hebt gehad als o.a. Goldie, 4Hero, Doc Scott, Blame en Paradox? Dan grijp je naar artiesten die nooit teleur stellen, die dieper gaan dan diep, verder dan ver en lager dan laag. Juist ja, dan komt SEBA even langs. Rechtstreeks uit hartje Stockholm/ Zweden is dit een pionier van het eerste DnB-uur. SEBA heeft al een flink rijtje classic tracks op zijn naam staan, waaronder een aantal op het beruchte Good Looking label van LTJ Bukem en zijn eigen Secret Operations. SEBA is de meester van de combinaties. Hij gaat dieper dan de rest, harder dan zijn volgers en strakker dan wie ook. Als geen ander weet hij dat te gieten in een uiterst sferische en emotionele eigen sound, zoals Scandinaviërs daar in meerdere muziekgenres om bekend staan.

Naast SEBA staan FRACTURE & NEPTUNE garant voor een dikke 10e editie van SOLK. Deze twee heren uit Londen zijn vreemd, heel vreemd. Hun beats en breaks zijn berucht in de scène. Onnavolgbaar en puur tegelijk. F&N gaan hard en wild, maar weten precies hoe dit onder te brengen in en dikke laag van Jazz, Soul, Funk en vette Hip Hop. F&N zijn al een aantal jaren goed bezig, maar de toekomst lacht ze toe. Dit zijn de Londense krenten uit de DnB pap.

Natuurlijk is SOLK’s eigen BEN L. aanwezig om de heren SEBA en FRACTURE & NEPTUNE een lekker opgewarmd publiek voor te schotelen. Het duurt even, maar dan heb je ook wat: SOLK nummer 10 is er weer eentje om niet te missen!

Kaartverkoop

Kaarten zijn verkrijgbaar via VVV en Plato te Zwolle, via www.hedon-zwolle.nl en indien niet uitverkocht ’s avonds aan de deur. Deuren gaan 8 juni open om 22:00 uur, Een kaartje kost € 12,50 (excl. €1,00 servicekosten).

Artikel delen:

Reageer