SmartConnection registreert 1000 jongeren

Zwolle – Afgelopen weekend heeft SmartConnection de 1000ste jongere geregistreerd die verantwoord wil omgaan met alcohol. SmartConnection (SC) is uniek in Nederland. Jongeren vanaf 16 jaar worden beloond voor het niet of weinig drinken van alcohol.

Het jongerenteam van SC gaat langs uitgaansgelegenheden en evenementen, werft jongeren voor SC en neemt hen een blaastest af. De uitslag wordt geregistreerd. Bij een promillage van 0,3 of minder krijgen ze punten. Bij genoeg punten kunnen ze die inruilen voor mooie prijzen: van concertkaartjes tot rijlessen en van een smoothie tot games. Op donderdag 6 september is SmartConnection vanaf 19.30 In Hedon waar de band Chef’s Special optreedt. Vrijdag 7 september staat SmartConnection vanaf 14.00 uur in Cafe Timeless en op donderdagavond 13 september in het Vliegende Paard, beide in de Voorstraat.

Het team van SmartConnection is te volgen op www.smartconnection.nl
Twitter @smartconnect
en www.facebook.com/SmartConnectionNL.

Heb jij interesse in het versterken van het jongerenteam SmartConnection en ben je tussen de 18 en 24 jaar, kijk dan op www.smartconnection.nl en vraag een gesprek aan via info@smartconnection.nl

SC is een regionaal alcoholmatigingsproject voor jongeren en wordt met subsidie van de gemeente en provincie uitgevoerd door Tactus Verslavingszorg.

Artikel delen:

Reageer