Hospice Zwolle zet hartlopers in tijdens Berkumloop

Zwolle – Stichting Hospice Zwolle is een van de goede doelen tijdens de Salverda Berkumloop op 11 september a.s. “De Berkumloop  is een prachtige kans om meer bekendheid te geven aan ons initiatief, het is dan ook de ideale start van het ons campagne jaar.”, zegt Erik Meulemans, voorzitter van Stichting Hospice Zwolle.

Vanuit de betrokken vrijwilligers zal een groep hartlopers meelopen voor Stichting Hospice Zwolle. Deze hartlopers zetten zich in voor Hospice Zwolle door zich te laten sponsoren, maar ook door op een ludieke wijze het campagnejaar van Hospice Zwolle te openen.  U zult dan begrijpen waarom we het hebben over hartlopers in plaats van hardlopers. Het inzetten van hartlopers tijdens de Salverda Berkumloop is de allereerste publiciteitsactie van Stichting Hospice Zwolle. Een enthousiaste groep vrijwilligers gaat zich aankomend jaar inzetten om Hospice Zwolle op de kaart te zetten. Het doel: Gezamenlijk een kleinschalig onafhankelijk hospice in Zwolle realiseren.  Een voorziening met elkaar, voor elkaar.

Bouwbedrijf Salverda, organisator van de Salverda Berkumloop, schenkt Stichting Hospice Zwolle een bijdrage vanuit de inschrijfgelden van de deelnemende hardlopers en voegt daar zelf ook nog een bedrag aan toe. “Dat levert alvast een mooi begin op van het benodigde startkapitaal. We zijn daar op voorhand heel blij mee!”, zegt Erik Meulemans. Volgende week wordt vlak voor de start van het evenement de hoogte van het bedrag bekend gemaakt en met een symbolische cheque overhandigd.Heeft u belangstelling om de ontwikkelingen te volgen? Dat kan op http://www.hospicezwolle.nl/.

Artikel delen:

Reageer