University Of Dance viert jubileum met XL-editie

Zwolle – Zaterdag 8 september vindt in poppodium Hedon een XL-variant van het populaire University of Dance plaats. Omdat het de tiende editie van de eclectische danceavond betreft wordt er extra groot uitgepakt. Een uitgebreide line-up verspreid over twee area’s presenteert o.a. headliners Billy The Kit, The Flexican en Sjaak met Strijder Systeem.

Billy The Kit is een entertainer pur sang, een DJ globetrotter en verantwoordelijk voor de hitlijst kraker Higher. Billy the Kit draait al jaren mee in de DJ top en zijn succes zit hem in zijn excentrieke manier van draaien waar alles uit de kast wordt getrokken om het publiek te entertainen.Nationaal geliefd om zijn draaitechnieken en door Chuckie benoemt als beste Eclectische DJ; The Flexican heeft zich de laatste jaren ontwikkeld tot een headliner in zijn eigen muzikale segment. De man staat er om bekend alle genres (van Hiphop tot House) te kunnen verbinden tot een dansbare sound waarbij stilstaan onmogelijk blijkt. Sjaak is een echte club strijder, met hits als Stuk, Licht van de Laser (beide met PartySquad) en natuurlijk t meest recente wapenfeit Krokobil (met Yellow Claw en Polska) heeft hij bewezen menig venue op haar grondvesten te doen trillen. Strijder Systeem is de club vertaling van deze bangers waar het beste van de rapper wordt gecombineerd met een aanstekelijk dansvloer verwoestende mix van hiphop, dubstep, moombathon, electro en house.

Win Condance bij je thuis

Moet jouw nieuwe studentenkamer goed ingewijd worden? Zit je verjaardag er aan te komen of droom je al jaren van een dampend feestje bij jou thuis? Dan is dit je kans want de mannen van Condance, het nieuwste eclectische dancecollectief van Zwolle en omstreken, hebben hun platenkoffers klaar staan om jouw huis om te toveren tot de heetste club. Like de Facebook pagina van Condance (http://www.facebook.com/​CondanceNL), tag jezelf en je vrienden in de foto en geef voor 2 september aan in een reactie dat je hier kans op wilt maken en wie weet staat Condance binnenkort bij jou thuis.University Of Dance is een initiatief van Hedon & Buro Ruis waarbij Dirk Deluxe het concept levert.

UNIVERSITY OF DANCE XL

Line-up: BILLY THE KIT / THE FLEXICAN / STRIJDER SYSTEEM (SJAAK) / LASTPAQ / CASPER GREY / MARK LAROCCA / TIMO-T / CONDANCE

Locatie : Poppodium Hedon, Zwolle

Wanneer : Zaterdag 8 september

Open / aanvang : 22:00 uur

Entree : €10,00 (vvk) – €12,50 (aan de deur) (exclusief €1,- service kosten)

Minimum Leeftijd : 18+

Artikel delen:
Reactie 1

Reageer